A kreatív gondolati megjelenítés az a képesség, amikor a képzeleted segítségével képeket hívsz elő az elmédben és ezzel eléred, hogy valóra váljanak azok. A kreatív gondolati megjelenítés az a képesség, amikor a képzeleted segítségével képeket hívsz elő az elmédben és ezzel eléred, hogy valóra váljanak azok.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@vakvillám: Sokszor keresi az ember messze a boldogságot, pedig ott van mellette :)
vakvillám
@lovacka: tudom ugy könnyen megtalálnád:))
vakvillám
@JAJMÁR: igen messzi lehet ő már, de a lelkéből még itt egy darab:)))
silber13
@vakvillám: Ne is haragudj, de ha tör érte a frász, akkor miiért írod a könnyed lemondás szavait, hogy " eső után köpönyeg" Akkor miért nem lépsz tovább, miért őrlöd magad, Ha olyan könnyedén tovább lépett, akkor ne siránkozz, ne nyaldosd a sebeidet, hanem tovább kell menni.
vakvillám
@silber13: Na ezért kedvelem én írásaidat.igazad van:A testen okozott sebek gyorsabban gyógyulnak--lelkiek nehezen.D e a frász szavad tetszik.Nem ő volt hibás hanem én,,és az Egom nem olyan nagy,,hogy simán átlépjek a következő időbe.
varrólány
Engedd ki a szellemet a pet palackból! Modern verzió!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.