Ukrajnában a napokban hozta világra 21. gyermekét egy anya, aki ezzel országos rekordot döntött. Ukrán médiajelentések szerint a 43 éves anya, Leonora Namenyi a nyugat-ukrajnai Csernyivci megyében lévő Osztricja településen él népes családjával

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
A nő 43 éves, és a 21 páratlan szám ... szerintem világcsúcsra tör :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szvetlana
Minden szülés utáni harmadik hónapban újra állapotos lett. Tényleg nem normálisak.
JAJMÁR
A nő 43 éves, és a 21 páratlan szám ... szerintem világcsúcsra tör :)
Szvetlana
@JAJMÁR: ha így vesszük, akkor még lehet 7-9 gyereke:))
nemkati
Ismertem egy embert, akinek 17 gyereke volt. Pontosabban láttam a fényképet a családfáról. Azt hiszem 3 iker volt köztük. De akkor is! Ez a nő egy szülőgép! Mindamellett le a kalappal előttük. Gondolom, nehezen élnek, de ahol ilyen nagy a család, biztos nagyon boldogok is.
pictor
Gratulálok nékik! Túltettek Kanalasékon!:))
lenhardtibolya
Nem vagyok benne biztos, hogy ennyi gyereket fel lehet normálisan nevelni, és megadni nekik mindazt, amit egy szülő szeretne, odafigyelni mindegyikre külön-külön. Mégis, lehet, hogy többet kapnak szeretetből és toleranciából, mint az elkényeztetett egykék.
csa-csa
felelőtlen nyúlasszonyság! gondolom nem látszanak ki a nyomorból. ja és természetesen így is nagyon boldogok. kiráz a hideg az ilyen idióta dumától. Hogy lehet már a nyolcadik, a tizenhanyadik gyerek is boldog mikor azt látja hogy reménye sincs egy új ruhára, cipőre, hogy alig jut kaja az asztalra, továbbtanulásról nem is beszélve. igazi proli mentalitás. nem baj ha nincs mit zabálni, fő a szeretet. ja! és most jön a sötét isten adta fejezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.