Lefejelt egy ügyvédet Tolmács fideszes polgármestere, a botrányos történetet a rendőrség is vizsgálja – írja keddi számában a Blikk.

A lap információi szerint Hajnis Ferenc polgármester vasárnap este olyannyira összevitatkozott egy férfival, hogy a szócsata tettlegességig fajult.

"Valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el" – mondta a polgármester.

Korábbi magánjellegű vitáját akarta békés módon megbeszélni az ügyvéddel, ám az szerinte részeg és agresszív volt. "Egy kortyot sem ittam soha, a polgármester először még mondta is, hogy direkt úgy üt, hogy ne látszódjon! Elsőre elmenekültem, de következő találkozásunkkor ismét nekem esett!" – reagált a vádakra a megvert ügyvéd a TV2 Tények című műsorának

Úgy tudni, a kisebb incidens 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott, az ügyvéd jelenleg is kórházban van. Sajtóhírek szerint agyrázkódást szenvedett és eltört az orra. 

Az ügyvéd helyi lakosok egy csoportjának segített egy, a polgármesterrel szembeni helyi népszavazás megszervezésében – tette hozzá a Cink.hu.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kemény ez a tahó, mint a vaskorlát a kocsma előtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gugu45
Hogy is mondják??? (ŐK)!!!
Egy vezető beosztású személy legyen köztiszteletben álló. Tanúsítson példamutató életmódot. ("nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani")
És hogy gonlkodik ez a tapló???
Ha uralkodni kell akkor polgármester vagyok, ha verekedni kell, akkor nem.
Hát egyáltalán nem tisztelt (jó?)ember, ilyen választóvonal nincs!!
Azt a polgit, aki így el feledkezik magáról ki kell hajtani a faluból.
Magánterületen történt. - Tudjátok "Pedró kocsmájában", (igaz, hogy az nyilvános hely) és mint írta nem az utcán.
magyarbakancs
@gabrella: Nincs érve akkor hazaárulószik,vagy fejel.
Vizual
Ezt engedi meg a FIDESZES magának, helyileg és országosan. Ezek a bunkók jönnek újból ? Talán még a pallosjogot és az első éjszaka jogát is törvénybe foglalják a gránit szilárdságú "Alaptörvényben". Kezdem ebben a megvilágításban érteni a sok fehér "glaszé" kesztyűs vénlány Orbán fóbiáját.
kiskutyauto
És mi a probléma...? A FizeSS maffia-söpredék berkein belül ez teljesen rendben van teljesen normális, megszokott és helyes... erre kaptak kétharmados felhatalmazást nem? Hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Desischado
Így kell intézni a dolgokat, ököllel! Mármint Fideszesék szerint... Érdekes az érvelés is, amire Gugu75 nagyon helyesen azt írta, hogy nincs választóvonal! De az sem elfelejtendő, hogy az ügyvéd a lakosok egy csoportjának segített a polgármester elleni népszavazás szervezésben! Hinnye, a nemjóját, mit nem merészelt! Természetes, hogy a polgármesternek meg kellett verni! És ezek akarnak nyerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.