A dohányosok számára igen rossz hírt közölt a szép debreceni modell és üzletasszony, Bódi Sylvi: cigissel még csókolózni sem hajlandó. Meg is magyarázta, miért van ez. Szerkesztői vallomás: én dohányzom, de a feleségem szerencsére nem ilyen szigorú...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Cigissel még csókolózni sem hajlandó."

Valahogy azért túlélem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
martinpalermo
Érdekes én nem dohányzom, és egy hang Sylvi sincs a lakásomban.:(
Kala Majka
Szóval, akinek semmi kedve sincs Sylvike testéhez, az bátran dohányozhat.

Rém fontos hír! Tessék a törvényt is módosítani hozzá!
YAK
Szoktam érezni mikor elmegyek mellette, ki van írva, Bódi building. Nemyetibe nem járok.
Meine Ehre heisst Treue
Igaz van! Dohányossal csókolózni olyan, mintha kinyalnék egy hamutartót. Brrr...
Még a gondolatától kiráz a hideg...

Nagyon, nagyon jó hír, hogy az ANTSZ több ellenőrzést végez a rengeteg panasz miatt (buszmegálló, vasútállomás, vonatok, stb.). Remélem mindegyiket hülyére büntetik.
Katasztrófa az is, hogy rengeteg pénzt költenek a dohányosok egészségügyi ellátására.
Hogy sok adót fizetnek? Ne tegyék, elvégre se megvenni, se használni nem kötelező a bagót!
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Hidd el nekem van az a pénz amiért kinyalja a hamutartót...
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: nem a szomszédom , de az ilyen celeb hölgyek nem szoktak annyira válogatni , ha pénzzel kapják a pasit.:-)
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Akkor rólam is hasonló véleményed van. Szomorú vagyok.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Már miért lenne? Te nem vagy celeb hölgy vagy igen?
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Nem, ám én sem dohányzom valamint engem sem ismersz.
A Tündik bündije
"Cigissel még csókolózni sem hajlandó."

Valahogy azért túlélem.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Én dohányzom , de nem sértődtem meg a te szösszeneteden. Nem kell érzékenynek lenni.:-)
sbl
Ami azt illeti ezekről a celeb "hölgyekről" az a kényszerképzetem van, hogy olyanféle PVC babák mint a világsiker Barbie gyártmányok.
Fokozottan igaz ez azokra akik szilikozsírral tömetik ki magukat.

Egyébként jó a szilikonzsír - az áramszedők és a tető-gyűjtősín tartószigetekőnek a felület kezelésére.
Nehezebben üt át.
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Nem is sértésnek szántam, sőt eszedbe sem kellett volna jutni ennek. A lényeg, hogy ismered vagy sem.
Mivel nem dohányzom maximálisan egyet értek vele és nem látom értelmét annak, hogy összefüggésbe hozzam az értékrendjét a dohányzás ellenességével, még akkor sem, ha tényleg pénzéhes (egyébként fogalmam sincs erről).
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Csak pötyögd be a gugliba a nevét, meg fogsz lepődni ki ő.:-)
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Inkább nem. Maradok a dohányzás vonalán, a többi nem foglalkoztat vele kapcsolatban.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Sose cigiztél?
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Nem. A hadseregben próbáltak rá szoktatni, de tudtam, hogy ez nem kell nekem, ahogy pia sem.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Semmi pia? Még sör se? Ilyen nincs...:-)
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Na, azt nem mondtam (írtam)! Nagyon kevés ízesített sörike vagy egy kevéske édes bor (pl. Tokaji aszú), a töményet pedig nagy ívben kerülöm.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: A keserű sör miért nem jó? Monnyuk én sem szeretem , de én nőből vagyok ráadásul egyszer majdnem megfulladtam tőle.:-)
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Nem ízesített...:-)
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Én a borsoditól akartam megfulladni. Te hogy az milyen keserű...:-(
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Értelek. A sör már csak ilyen. Én leginkább nyáron bugyborékolom, jó hidegen. Az ízesített sörök édesek és cirka fele az alkohol tartalmuk (általában).
Esetleg próbáld meg a barna sört, az édesebb. Vagy jóféle édes bort.
Dulcinea
...izé...nem is akarom...érezni a testét..nah most mi lesz?:))))
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: azért ne fekázd már ennyire a dohányosokat! Nemcsak engem sértesz meg, hanem sok mindenki mást is! Neked semmilyen káros szenvedélyed sincs? Aki dohányzik, annak nincs helye a nap alatt, szerinted sem?
Desischado
Bódy Szilvike egy celeb, és ha elég pénze lenne a pasinak, akkor nem lenne gond!
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Ez nem fikázás, hanem tény, amivel nem kötelező egyet érteni. Neked is írom: nem sértésnek szántam.
Van káros szenvedélyem, ami rosszabb mindennél(az összest együttvéve); úgy nevezik: NŐ.

Egyébként azt gondolom, hogy a dohányzás a szexhez, szexualitáshoz hasonlóan magánügy. A gond ott kezdődik, amikor a drága ember ott bagózik, ahol nem lehet illetve, amikor a gusztustalan bűzös bagó után egy cuppanós puszira (csókra) kerül sor. Innentől már nekem is van némi közöm a történethez...
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Értem, mire gondolsz, és ebben tökéletesen egyetértünk. Ha én szívom, másnak nem kell szagolni. Nálunk is vannak nemdohányzók, és velük szemben természetes, hogy nem gyújtunk rá, illetve kimegyünk. De engedd meg, abban igazam van, hogy nem normális az, amit a dohányosokkal csinálnak, mert lassan másra sem lesz jogunk, csak arra hogy megvegyük a dohányt, de elszívni, azt már nem. Az autók benzinfüstjéhez mit szólsz? Jóval töményebb, és büdösebb, és érdekes módon azért még senki sem szólt, de ha egy dohányos rágyújt, akkor vége a világnak. Abban egyetértünk, hogy aki kúltúrált, az figyelembe veszi, ha olyannal van együtt, aki nem él vele. De nekem úgy tűnik, hogy a nemdohányzók már nagyon meg vannak védve. Mert ha a dohányosok nem vennék meg a dohányt, akkor beszednék máshogy, és azt a nemdohányzók is fizetnék. Azt hiszem, ebben nekem van igazam. Szia.
dömdödöm
és dohányost tragikus hirtelenséggel lepippantani azt hajlandó ? :-)
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Nagyjából egyetértek veled. A nem dohányzók valóban egyre jobban védve vannak. Ez törvényileg jó, ám gyakorlat sajnos mást mutat. Remélem ez a közel jövőben változni fog.
Az autós viszonyítást mástól is hallottam már. A kettő nem ugyanaz és nem gondolom, hogy el kellene magyaráznom a különbséget, te is tudod szerintem.
Ha tehetném a magán autók számát az országban a negyedére csökkenteném, a kiöregedett teherautókat kivonnám a forgalomból, a határon pedig nem engednék be olyan járművet, amely 5 évnél idősebb ( személy és teher).
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: És milyen jogon csökkentenéd a magánautók számát? Tudod, a külföldi személy és teherautók belépésének szigoritása a te múdszered szerint mivel járna? És ugye kiterjesztenég más közlekedési eszközökre, mondjuk repülőkre Diesel mozdonyokra is? Na ne mán!
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: A környezetterhelés drasztikus csökkentése lenne a cél. és, hogy egyeseknek ez nem tetszene? Ki nem szarja le? Milyen jogon? Ez sem foglakoztat.
Igen kiterjeszteném más eszközökre is és rögtön el is jutottunk az egyik kedvenc témámhoz: az ember a bolygó parazitája, amiből nem kell 7 mrd, elég lenne cirka 80-100 millió, a többi mehet a levesbe, egyszerre. A maradék pedig egy kicsi, de minőségi közösséget alkotna. Az Föld összes többi területe maradna a növényeknek és állatoknak, ahol háborítatlanul fejlődhetnének és élhetnének.
Zseniális lenne...
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: " elég lenne 80-100 millió, a többi mehet a evesbe egyszerre! " Nem semmi! A többit ezek szerint kiirtanád! Egyszerre!És ez neked a fixa ideád?
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: Eltaláltad. Ezen a bolygón nem mi vagyunk a fontosak, nélkülünk csodálatosan elvan a bolygó és az evolúció.
Mivel az ember a saját élőhelyét szándékosan teszi tönkre, azt gondolom, hogy mi emberek az evolúció szemete vagyunk.
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: Akkor szerinted a tömegirtás lenne az egyedüli üdvözitő cselekedet? Ez ugye vicc??? Bár annak iseborzasztó! Mert van egy nem teljesen komplett elved, már rögtön a tömegirtáson gondolkozol?
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: Nem gondolkodom és nem is teszek ezért.
Egyébként igen, az ember, mint parazita irtása hasznos a bolygó számára, mivel az ember olyan a Földnek, mint kutyának a bolha.
Túlszaporodásunk káros a környezetünk számára. Mivel az evolúció nem teremtette meg a szaporulat természetes egyensúlyának meglétét vagy szabályozását, ezért az ember esetében más módszer (lenne) szükséges.
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: Hát te tudod! Mindennesetre ettől kirázott a hideg!
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: Elhiszem és megértem. Nem az én elméletem a defektes, hanem az, hogy totálisan feléljük a bolygó erőforrásait azért, hogy MINDENKI életben maradjon. Csakhogy nem a mennyiségre kell törekedni, hanem a minőségre. Legyen kevés, de az kiváló, mind fizikai, mind mentális szempontból.
Gondold végig: hova fajul az ember szaporodása? Már most is bőven okoz ez gondot és korábban is előfordult, hogy az ember az állatok kárára terjeszkedett, lásd mauritiusi dodo. Ez és a durva környezetszennyezés (amely magát az embert is közvetlenül érinti, pl. ivóvízbázis tönkretétele egyes helyeken) a létszám emelkedésével tovább fokozódik.
Nem hangzatos marhaságok kellenek (mint pl. a kiotói egyezmény, mely sokaknak nem tetszik, pl. a japánoknak), hanem megoldás, ráadásul alkalmazott megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.