A Blikk információi szerint pontosan nagyjából egy héttel ezelőtt valaki vagy valakik feltörték az irodát, amelyet március 3-án a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai aprólékosan átkutattak.

A lap keddi cikke szerint a Logodi utcai irodából nem a páncélszekrény tartalmát, hanem az egész széfet elvitték. Ebben jelentős mennyiségű pénz, nagyjából 30 millió forintnyi forint, euró és afrikai fizetőeszköz volt. De voltak benne iratok is.

A férfi érdi lakásának széfjét Welsz halála után a volt élettárs, Horty Andrea kiürítette. Abban a páncélban nagyjából 20 millió forint értékű valuta, egy Rolex, egy Omega és két másik nagy értékű karóra is volt.

Az elhunyt Welsz Tamás egy rokona észlelte, hogy Horty Andrea éppen pakol, ezután kihívta a rendőrséget, akik leállították a hölgyet – mondta el a Blikknek az ügyben érintett egyik személy.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Munkaban a fidesz-maffia.
Megy a nyomeltakaritas, miutan az elso szamu szemtanut eltakaritottak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 09:42 Igen, észrevettem, és ez is engem igazol. A pletykalapokat nem lehet számon kérni a hírek valótlanságát illetően. Valakik pedig súgnak nekik. Egy hiteles hírt sem hallottunk még... szerintem h@lyére vesznek minket, már akit lehet :)
mariaberta
Mert valakiknek nagy szükségük lehet az ott található iratokra.
Na de majd Pintér et kinyomoztatja ki vagy kik követték el a tolvajlást, még hozzá két héten belül, mint általában mindent.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 18:30 De, hírek! Mióta nem hír a pletyka? :-XD Mi is kommenteljük, láthatod ! Pont annyira hír, mint a köztévé híradói, meg a simongáborozás ... stb. Hol van már a "független" média? Melyik médium nem pletykarovat? Melyikre figyeljek?
Ezt most tényleg komolyan kérdezem Tőled.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A pletykát is lehet kommentelni sőt, azt a leginkább.
Független média pedig soha nem volt...és bármit javasolnék szerinet te úgy is arra figyelnél amelyik neked tetszik...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.