A Blikk információi szerint pontosan nagyjából egy héttel ezelőtt valaki vagy valakik feltörték az irodát, amelyet március 3-án a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai aprólékosan átkutattak.

A lap keddi cikke szerint a Logodi utcai irodából nem a páncélszekrény tartalmát, hanem az egész széfet elvitték. Ebben jelentős mennyiségű pénz, nagyjából 30 millió forintnyi forint, euró és afrikai fizetőeszköz volt. De voltak benne iratok is.

A férfi érdi lakásának széfjét Welsz halála után a volt élettárs, Horty Andrea kiürítette. Abban a páncélban nagyjából 20 millió forint értékű valuta, egy Rolex, egy Omega és két másik nagy értékű karóra is volt.

Az elhunyt Welsz Tamás egy rokona észlelte, hogy Horty Andrea éppen pakol, ezután kihívta a rendőrséget, akik leállították a hölgyet – mondta el a Blikknek az ügyben érintett egyik személy.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Munkaban a fidesz-maffia.
Megy a nyomeltakaritas, miutan az elso szamu szemtanut eltakaritottak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azt, hogy "valakik" kirámolták, azt nem csodálom, csak azt, miért ilyen sokára?
tavaszi
...Most őszintén ki a túrót érdekel ,hogy ennek a hétpróbás gazembernek halála után mi történik, az irodájával, dolgaival, környezetével . sokkal beszédesebb az özvegy hallgatása , gyászol? nem gyászol? örül hogy az élet megoldotta a terhet amit viselnie kell? ...ki tudja ?
------de ez mamár csak múlt-történelem--semmivel sem több mint Prisztás-Fenyő--és hasonszőrű gazemberek élete. hiszen csak annyi történt hogy esetükben is megálljt parancsolt a ----sors-----
pbalage
az iratok szerintem fontosabbak lehettek, mint a 30 milla.
Yoda69
Munkaban a fidesz-maffia.
Megy a nyomeltakaritas, miutan az elso szamu szemtanut eltakaritottak.
human
@verőce21: Pontosabban még több útlevél, amit senki nem látott.
JAJMÁR
Ennyi idő után még nem foglalta le a rendőrség a bizonyítékokat? Vagy... jobb lenne, ha nem lehetne bizonyítani a bizonyítékokat? Márt írtam, de újra: semmi nem igaz ebben az ügyben, és semmi nem az aminek látszik.
Yoda69
Breaking news!
Weisz braziliaban van a fidesz tanumento programjaban. Hahaha
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...ha valamit lepecsételnek az nem lefoglalást jelent ?
...és szerinted mi az igaz ?
nemkati
@verőce21: Az ne zavarjon, hogy egyetlen MSZP-s politikus nevére kiállított útlevelet nem említett a rendőrség, amit Welsz Tamásnál találtak, és egyetlen MSZP-s politikus nevére kiállított ilyen útlevéllel nem vásoltak meg MSZP-s politikust.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 14:42 A lepecsételés azt jelenti, hogy oda senki nem mehet be, ez egyértelmű! Ami nem, hogy miért nem vitték el a fontos bizonyítékokat, - szerintem pedig elvitték - miért hagyták ott a páncélszekrényt tele pénzzel? A rendőrség nem gondolt arra, hogy a lakáshoz és a szekrényhez is lehet kulcsa másnak is? Ezek kérdések, nem tudjuk a választ. Az egész ügy olyan, mintha beültettek volna bennünket a körhintába, és jól megfogatnának, nehogy el tudjunk igazodni.
Az is lehet, hogy nem is nekünk szánják, hiszen az egész ügy sok szereplős, nem kívánatos talán, hogy valakinek összeálljon a kép.. ki tudja?
Észrevetted, hogy minden hír után megjelenik annak az állításnak az ellenkezője is? Na, ez a hinta!
Azóta már ennek a hírnek is megjelent az ellenkezője :)))
Fogalmam sincs, hogy mi az igazság és ez nekem jó is így .
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Azt észrevetted, hogy ezek a hírek mind egy-egy pletykarovat remekművei ?
Ezek nem hírek, inkább valaminek a fentartási alapjai...pl egy lapnak amit így éltetnek...
dömdödöm
Na most már valaki álljon ki szépen a nyilvánosság elé és mondja el szépen mi folyik itt .
Hol van welsz , hová lett mi az igazság ? ha meghalt mitől halt meg ,? milyen bizonyítékokat foglaltak le ,? mit vallott ? miben nyomoznak ,kinyomoz ? kit és miért gyanúsítanak ,kik voltak benne ebbe a hamis útlevél ügyben ,kiknyitották meg a számlákat mennyi lenyúlt pénz van stb
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 09:42 Igen, észrevettem, és ez is engem igazol. A pletykalapokat nem lehet számon kérni a hírek valótlanságát illetően. Valakik pedig súgnak nekik. Egy hiteles hírt sem hallottunk még... szerintem h@lyére vesznek minket, már akit lehet :)
mariaberta
Mert valakiknek nagy szükségük lehet az ott található iratokra.
Na de majd Pintér et kinyomoztatja ki vagy kik követték el a tolvajlást, még hozzá két héten belül, mint általában mindent.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 18:30 De, hírek! Mióta nem hír a pletyka? :-XD Mi is kommenteljük, láthatod ! Pont annyira hír, mint a köztévé híradói, meg a simongáborozás ... stb. Hol van már a "független" média? Melyik médium nem pletykarovat? Melyikre figyeljek?
Ezt most tényleg komolyan kérdezem Tőled.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A pletykát is lehet kommentelni sőt, azt a leginkább.
Független média pedig soha nem volt...és bármit javasolnék szerinet te úgy is arra figyelnél amelyik neked tetszik...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.