Gábor, aki nyugdíjasok százait verte át, nemrégiben megelégelte a tisztességtelen munkát, most beszélt a Blikknek.

Masszázsfotel százezrekért, semmire nem jó matrac ugyanennyiért, olcsó porszívó vagyonokért – sokan tudják már, hogy a termékbemutatós átveréseken miféle bóvlikat sóznak az emberekre, az azonban mindeddig titok volt, hogy az eladók hogyan képesek erre.

A férfi szerint egy dunántúli férfi indította be az iparágat, aki rendkívül keveset van itthon, mivel folyamatosan nyaral. Szerinte a szűk vezetőség tagjai hetente öt-hatmillió forint tiszta hasznot zsebelnek be, így belátható, van miből finanszírozni a világlátást.

Az előadás kezdete előtt van tíz-tizenöt perc, amikor a beépített emberek szóba elegyednek a „palimadarakkal". Ők mérik fel, átverhető-e a vendég – mesélte a termékbemutatós a Blikknek. Aki egyedül él, van saját ingatlanja, és rokonai nem sűrűn látogatják, azt biztosan megpróbálják átverni.

Azt is elárulta, hogy a bizonytalanokat nem győzködik, ha elkezdenek hezitálni, kiküldik őket azzal, hogy más örül majd a lehetőségnek. Miután az illető kimegy, egy beépített ember boldogan bemegy helyette az irodába – s a húzódozó ember visszakuncsorogja magát.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Egyik illető is árult gagyi cipőket , ezerötszázért , nem kellett a fenének sem. Mondja a haverja , írjál ki hatezret , mind elfogyott nem sok idő alatt ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ma amit nem lehet megtalálni az árúházak polcain az vagy tíltott árú vagy selejt.
Szvetlana
@Csizmás Kond: Teljesen igazad van, az a bizonyos tripla vasfenekű csodafőző edény, amiben nem ég le (nekem a tarhonya) kb 25 ezerért kapható (6 db edény+fedő) áruházban.
verőce21
Nekem a szakács azt mondta, az olyan edény amiben a rántottát meg lehet sütni natúr, anélkül, hogy leragadna, az mindenre alkalmas.
(csak legközelebb nehogy ezzel a szlogennel kampányoljanak a vigécek) :)
micfild
@verőce21: Azért nézzük meg.. ezt az edényt és társait.
Nem mondják, hogy olaj nélkül, mert a reklámban kimázolják olajjal a belsejét.
Egyébiránt.. ez az egyetlen Teleshoppos cucc, ami tényleg jó. Nekem is van.. teleshoppos és piacos is.. ég és föld a különbség.. a piacosról leégett a festék.. a teleshopposnak semmi baja, pedig jó ideje megvan már és sokat használom.
DE! a tévéreklám alatt senki sem tart fegyvert a betelefonáló delikvens fejéhez, hogy márpedig rendelje meg ezt vagy azt a terméket... akár a drvacak-fültisztitót is.. vagy a mágnesterápiás viziló-szappanazót.
A Teleshoppok túlzottan szem elött vannak, ők biztosan befizetik az áfát, és nem foglalkoztatnak feketén...pont a szemelöttlevés miatt.

Nézzük a termékbemutatós cégeket... akik sokszázezerért tukmálnak rá emberekre valami semmitérő viztisztitót, vagy mágnesesderékaljat...
Szintén kérdezem.. ki tart fegyvert az emberek fejéhez, hogy elmenjenek ilyen meghivásokra? Elmennek... mert kiváncsiak. és Hiszékenyek is mellé.

Én inkább sajnálom az ilyen cégek munkatársait... hogy csak ezt a munkát lelték.. ócska kinai vackok tukmálása emberekre..
És kérdem... miért szünt meg az ipar és a mezőgazdaság magyarországon? Gyakorlatilag nem gyártunk semmit, és nem termelünk semmit...Mondjatok egy igazán teljesen magyar kézben lévő céget, ami előállit valamit, amit el lehet adni.
Mindegy mi az...
verőce21
@micfild: (20:36) Terebélyes kacskaringóval jutottál el a kérdéshez. Vannak azért a mezőgazdasági termékek és gyógyszeripari termékek között olyanok, amit itt állítanak elő és el lehet adni a világpiacon is.
(Az ipari mütyürökben Kína mindenkit letarol, nemcsak bennünket.) :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.