Kiskunhalas – Végig fedezte szerelmét egy 15 éves lány, ám a piszkos munkát barátjára, I. Zsoltra (19) bízta. A fiatalok azért tökélték el, hogy megszabadulnak a tinédzser nagymamájától, mert az idős asszonynak cseppet sem volt ínyére, hogy unokájának udvarolnak, ráadásul a lány gömbölyödő pocakjáról is egyre többet kérdezősködött. – Úgy tudom, a mama a felső emeleten aludt, amikor a fiú rátámadt, és egy késsel elkezdte összevissza szurkálni – mesélte egy neve elhallgatását kérő szomszéd.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Cukkini: Hú de nagyon elvont teccik lenni! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cukkini
Az ember tiszteletlenül szinte beleül saját ölébe, és ott nem érez meg biztonságot a halál tövében?
nemkati
@Cukkini: Hú de nagyon elvont teccik lenni! :)
volvós
@nemkati: Mai magyar (?) költészet ...:-)))))
volvós
1. Elmegyógyászati vizsgálat mindkettönek
2.15 és 19 évesek !!!
3 Kökemény letöltendö fegyházbüntetés !
volvós
@nemkati: már jó pár kommentjében több tucat ilyen " modern " verset kreált,
szerintem ez itt a reklám helye, mert nincs kiadója...:-)))))
nemkati
@volvós: Üde színfolt ebben az egyértelmű világban. :)
Vasárnapiiskolás
@Cukkini: Netán ütődött vagy,mint a tűlérett alma-E ?
silber13
@nemkati: @Vasárnapiiskolás: @volvós: Egyszerűen egy elborult agyú, közönséges plagizátor! Semmi más! Babitstól Adyn át, vissza Nostradamusig. Tényleg orvosi eset!:-)))
nemkati
@silber13: Á, nem hiszem. Vannak ilyen elvont agyú lények, én már sok ilyennel összefutottam. Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy neki mások az asszociációi, mint a többségnek. Más egyszerű elméknél is megfigyelheted, akár itt a Propin is, hogy egy-egy hírről más jut eszébe, mint Neked. Az meg, hogy nem tudjuk követni a gondolatmenetét, az asszociációit, az a mi bajunk. Őt nem hiszem, hogy izgatja. :)))

Ugye, @Cukkini: ?
silber13
@nemkati: Akkor kiáltsuk ki zseninek és fogadjuk el ezzel a roggyant elméjével? Őt persze, hogy nem érdekli a mi véleményünk, szerintem egygrafomán elmebeteg, aki ráadásul lop is, mások gondolatait lopja!
karma1
Remelem, a karakan nagyi paros labbal rugja ki mindkettojuket, ha a biro ugy dontene, hogy "aaaa, semmi sem tortent, buntetlen eloeletuek, ne tegyuk tonkre a fiatalokat egy sulyos itelettel, nem elhetnek megbelyegzetten egy eleten at, aaaaa, nem is voltak beszamithatoak, plane a 15 eves az meg egy evig iskolaskoru,..." stb. tetszes szerint valaszthato indokkal megis szabadon engedne oket, masszoval: ket ilyen elferdult, raffinalt kolket a bekes emberek koze visszaeresztenek bunozni, es meg szaporodnak is...

Szulok? Ebben az esetben mintha nem is volnanak, egyik reszrol sem...Talan a lanyt a nagyi nevelte, akarmi miatt is...
Vasárnapiiskolás
@silber13: Roggyant elmével mások országokat,városokat "irányítanak",Ő csak firkant ...legalábbis remélem:))
nemkati
@karma1: A fiú biztos börtönt kap, a lánnyal nem tudom, mi lesz. Mindig kettőn áll a vásár, kérdés, ezek a gyerekek (fiatal felnőttek?) milyen nevelést kaptak, volt-e mellettük szerető szülő valaha, a nagyi mennyire szerette az unokáját, stb. A nagyiról semmit nem tudunk azon kívül, hogy talpraesett, észnél van, és meg tudja magát védeni. Hajlamosak vagyunk azt gondolni ilyen elvetemült gonoszság láttán, hogy a nagyi egy jóságos öregasszony, ami lehet, hogy igaz, de lehet, hogy nem.
De az biztos, hogy a "nehéz gyerekkor" csak egy bizonyos szintig lehet mentség. Ha pedig egyiknek se volt nehéz gyerekkora, akkor meg jön a kérdés: akkor mitől váltak ennyire gonosszá?
Én egyébként egy 15 évest még gyereknek tartok.
karma1
@Vasárnapiiskolás: @silber13: @nemkati: @volvós: Ecceruen IMADNIVALOAK vagytok! Van egy tema, amihez hozza kene tan szo'ni, oszt Ti a zoldseg felett polemialtok, hogy vajon mit is gondolhat O, es vajon ki is lehet O, egy kiado nelkuli meg nem ertett kolto, vagy tan csak egy mezei elmehaborodott, vagy csak egy szavakkal jatszani szereto emberke,...

Es akkor meg Draga volvos baratunk tesz egy hsz-t 09.06-ra , ami nagyon is ketertelmure sikeredik elso olvasasra (masodikra mar nem, mert a cikkre vonatkozik), es akkor becsoppen a kepbe az artatlan Horizont, es tanarnenisen rakerdez a szuleikre...

En meg piszok jol szorakozom, ahogy ket szalon egymas feje felett elbeszelgettek...:o)))))
bencemacska
Hol van a lány házi őrizetben? A nagyinál?
silber13
@karma1: Igazad lehet, egy szavakkal játszani szerető emberke! Biztosan igazad lehet. Szerintem s egészen más! De legyen igazad, legjobb, ha nem írok semmit, ez a drága lélek megteszi helyettem is, úgynevezett versehbe szedve mélyen szántó gondolatait!
nemkati
@karma1: Éppen mostanában gondoltam arra, hogy milyen jó lenne itt csak úgy kötetlenül elbeszélgetni - ha nem lebegne minannyiunk fölött mint Damoklész kardja a fenyegetés, hogy kitilthatnak offolásért. De ahogy elnézem, meg visszagondolok az itteni szövegekre, már mindannyiunkkal előfordult, hogy olyasmit írtunk, ami a tárgyhoz csak nagyon közvetve, vagy sehogyse kapcsolódik. Nem akarok most ujjal mutogatni valakire, aki pár órája a szerencsétlen földnélkül maradt birkatenyésztők témájában (igaz, az általam felvetett) a birkák nélküli elalvás nehézségeitől eljutott saját kisbirkáiig. :)))
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Mi van ? nem bírod eme rímeket?? :-DD (olvasd el a többit:-D)
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: Olvastam őket!!!Tekerj a Welsz-re:))
Borda
Hol vannak a kiskorú lány szülei? Ennyire nem néztek a körmére,hogy még terhes is lett? Mindegyik büntethető,csak a büntetés vajon elég kemény lesz-e,hogy felfogják egy ember életét akarták elvenni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.