Kiskunhalas – Végig fedezte szerelmét egy 15 éves lány, ám a piszkos munkát barátjára, I. Zsoltra (19) bízta. A fiatalok azért tökélték el, hogy megszabadulnak a tinédzser nagymamájától, mert az idős asszonynak cseppet sem volt ínyére, hogy unokájának udvarolnak, ráadásul a lány gömbölyödő pocakjáról is egyre többet kérdezősködött. – Úgy tudom, a mama a felső emeleten aludt, amikor a fiú rátámadt, és egy késsel elkezdte összevissza szurkálni – mesélte egy neve elhallgatását kérő szomszéd.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Cukkini: Hú de nagyon elvont teccik lenni! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@karma1: Igazad lehet, egy szavakkal játszani szerető emberke! Biztosan igazad lehet. Szerintem s egészen más! De legyen igazad, legjobb, ha nem írok semmit, ez a drága lélek megteszi helyettem is, úgynevezett versehbe szedve mélyen szántó gondolatait!
nemkati
@karma1: Éppen mostanában gondoltam arra, hogy milyen jó lenne itt csak úgy kötetlenül elbeszélgetni - ha nem lebegne minannyiunk fölött mint Damoklész kardja a fenyegetés, hogy kitilthatnak offolásért. De ahogy elnézem, meg visszagondolok az itteni szövegekre, már mindannyiunkkal előfordult, hogy olyasmit írtunk, ami a tárgyhoz csak nagyon közvetve, vagy sehogyse kapcsolódik. Nem akarok most ujjal mutogatni valakire, aki pár órája a szerencsétlen földnélkül maradt birkatenyésztők témájában (igaz, az általam felvetett) a birkák nélküli elalvás nehézségeitől eljutott saját kisbirkáiig. :)))
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Mi van ? nem bírod eme rímeket?? :-DD (olvasd el a többit:-D)
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: Olvastam őket!!!Tekerj a Welsz-re:))
Borda
Hol vannak a kiskorú lány szülei? Ennyire nem néztek a körmére,hogy még terhes is lett? Mindegyik büntethető,csak a büntetés vajon elég kemény lesz-e,hogy felfogják egy ember életét akarták elvenni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.