A vetélkedőről tegnap óta beszél egy ország, ugyanis a magyar köztévén Magyarország nyert, míg Oroszországban az oroszok.

Az MTVA és a műsor francia producere azzal védekezett, hogy egy szabályváltoztatás miatt a tavaly forgatott évadban egy feladatot külön kezeltek, és annak győztese kapott egy különdíjat, míg a többi öt feladat eredményéből összeadódó pontszám adta a hivatalos végeredményt.

A Class FM Morning Show című műsora felhívta Gundel Takács Gábort és Harsányi Leventét, a Játék határok nélkül műsorvezetőit, és megkérdezte őket a történtekről.

Gundel Takács szerint a műsort gyártó francia cég szervezetlen, kapkodós, nem igazán hozzáértő vagy átgondolt koncepció alapján rakta össze a műsort, például nem volt, csak egy játékvezető, aki értelemszerűen nem tudott egyszerre hat versenyzőre figyelni, stb. A felvételek alatt az oroszok végig úgy viselkedtek, mintha külön műsorban szerepelnének, aminek az az oka, hogy rengeteg pénzzel támogatták a produkciót, saját stúdiójuk volt Budapesten, celebeket reptettek a forgatásra és 150 nézőt – írta összefoglalójában az Index.

A magyar producerek a játékszabályok megváltoztatására kérték meg a francia producereket, mondván, az nem jól veszi ki magát, ha magyar tévében oroszok nyernek, és mivel az orosz csapat arra a bizonyos falmászó számra nagyon rákészült, és általában nyerte is, ezt kivetették a hivatalos versenyprogramból, hogy ne legyenek akkora előnyben.

Aztán leforgatták a Játék határok nélkül című verziót, amiben öt versenyszám alapján hirdettek nyertest, és ezek mi lettünk. Az oroszok a Bajnokok falát nyerték meg, és kaptak érte különdíjat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A választásokon is így született meg a 2/3! A törvények gyártásával.
Cicamama55
A választásokon is így született meg a 2/3! A törvények gyártásával.
lampa laz
Ezért sem nézem a köztévét, mert lám még a szórakoztató műsorokat is képesek elcsalni. Viktor nem győzi majd tisztázni az esetet Putyin előtt.
nyanya001
Ezek továbbra is hazudnak határok nélkül !
Dr. Felipe
"A magyar producerek a játékszabályok megváltoztatására kérték meg a francia producereket, mondván, az nem jól veszi ki magát, ha magyar tévében az oroszok nyernek."

Hát ez elég érdekes, olyan habonyosárpis. Magyar tévében csak magyarok nyerhetnek ha mégsem akkor meghamisítjuk a végeredményt.
Ez már olyan Észak-Korea "fíling"
Elképzelem majd a magyar-görög EB selejtezőt ahol ugyebár magyar tévében csak magyarok nyerhetnek. 1:0 ás görög vezetésnél hogy fogják megváltoztatni a szabályokat hogy mi nyerjük. Habonyosárpi majd jól kitalálja.
Rumcájsz
Mutyizás... :)

Még a játék sem tiszta, egyen meg a fene benneteket!
tivoli
Hát a fair play az smafu?
Egy nemzetközi játék nem kampányesemény, Gundel Takács meg menjen a francba a hülye rizsával.
Meg mindenki, aki részt vett ebben a szemétségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.