Budapest - Hatszáztíz lóerős Ferrarival jár reggelizni Josh Cartu (36). A novemberi balesete miatt gyakran csak szuperkocsitörőként emlegetett kanadai üzletember legutóbb modell barátnőjével, Ollé Henriettel kezdődő románca miatt került a középpontba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
freemanpetya
Kanadában nem olyan olcsóak a fijúkák-lyányocskák mint itten? Méltányoljuk az úri hóbortokat a jótékony (36 éves) milliárdosnak, aki 80 milliós autóval jár tepertőhabot meg molekuláris pacalt enni...
csa-csa
@X-ray: lehet, hogy szándékosan öltözik úgy
freemanpetya
Egyébként mivel foglalkozol, ha nem luxuskocsikkal versenyzel Európában? -kérdezik a 36 éves milliárdos Cartu-t.
Válasz: Van egy cégem, a Sandstorm Research, amivel egyedi és innovatív webtechnológiákat fejlesztünk és ezeket licenszeljük nagyvállalatoknak. Olyanoknak, amikkel minden nap találkozol a weben. De ez csak kis része az életemnek, szerencsére a legtöbb feladatom a vezetéssel és versenyzéssel kapcsolatos, és nagyon élvezem. Kevés ilyen szerencsés fickó van, mint én! (www.motorsportal.hu/magazin/ultunk-a-458-as-spiderben-amikor-lerohantak-minket-a-kommandosok-c49036.html )

Na ebben benne van minden...
freemanpetya
Rékerestem guglin a cég nevére és ezeket találtam:
www.sandstormdev.com/# (ha ez az a cég akkor már értem, miből telik neki egy tucat sportautóra, tiszta sor...)
Van még egy holding is, aminek a honlapjáról még az sem derül ki, a világ melyik szegletében működik a cég, vagy van -e valamilyen engedély száma, vagy vezetősége, még egy e-mail elérhetőség sincs feltüntetve. www.sandstormholdings.com/service.html#research

Végtére is engem meggyőzött honnan telik neki a luxusra. Keményen melózik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.