Kerti partiktól zajos és szagos a kertváros: ki grillezik, ki barbecue-zik, más nyárson sütöget. A dietetikus szerint mindhárom eljárás káros lehet, de választhatjuk a kisebbik rosszat, a szárnyast vagy a halat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Tényleg egészségtelen a grillezés és a barbecue-zás (rövidítve BBQ), mert az így készült húsoknak magas lesz a pörzsanyag-tartalmuk – mondta Szenteczki Magdolna. A dietetikustól azt is megtudtuk, egészségkárosító hatásuk attól is függ, milyen gyakran és mennyit fogyasztunk az így sütött ételekből: néhány nyári grillparti még nem betegít meg.
Volt pörzsanyag tartalom, de mit ne mondjak, finom volt, de az eső bekergetett bennünket a lakásba :)
darwin
Tipikus.Ami jó,az erkölcstelen vagy káros.
nyanya001
@darwin: Ma családommal elkövettük mindkettőt :)))))
darwin
@nyanya001: Remélem a főbűn / a vasárnapi vásárlás/ az kimaradt! :)
nyanya001
@darwin: Kimaraaaaaaaaadt :)
Mindent sikeresen beszereztünk még tegnap :)
nyanya001
@ila51: Az is vót' :)) mi hoztuk össze :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.