A HELLO! magazin balatonföldvári nyaralójukban fotózta a celebpárt – írja a Ripost.

A balatoni nyaraló nagy kedvenc, úgy érzik minden szegletében, hangulatában ott vannak. Bár Sarka Katának nem akkora kedvence a hajózás, általában mégis mosolyogva tart Péterrel, hiszen tudja, hogy ő ott kint a nyílt vízen tud végre igazán lazítani, kikapcsolódni.

Ott nem jönnek hozzá oda vadidegenek, nem fotóznak az arcába, ott végre csak maga lehet.

Megmutatták 20 milliós luxushajójukat Hajdúék

Arra még nem sikerült rávenni Katát, hogy a hajót lehorgonyozva kint, a vízen aludjanak. Bevallja, hogy van benne valamiféle titkolt félelem, szorongás a túlságosan nagy és nyitott terektől, ki tudja valamiféle rossz gyerekkori emlék miatt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ott nem fotóznak az arcába,... de azért odatolja a képét ahol meglát egy fotóst !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Vizual: Nem szurtad ki, hogy ez a dr.lopicigaspar nem a mi kedves baratunk? Valaki ki akar cseszni az igazival, a propi meg eleg sz@rul kezeli a nick-eket, ha ezt meg lehet tenni... Eloszor azt hittem, hogy a MI lopicink megkergult, de latom, ket kulonbozo avatar, na meg az onjelolt doktori cim koztuk a kulonbseg...:o((( EZ mondjon amit akar, mehet a lecsoba, ugy latszik, csak kavarni tud, illetve azt se, mert nem hagyjuk...
Strong
Nos ha már hajó + víz + minden...

A hajdú valóban szeretheti a vizet...már a teste is hasonlít egy telefosott búvárruhára...

amúgy pöpec a gép pettiii...(arcod) nagyot nőtt a szememben...

(írj vissza, ha rossz indulatú lennék, és a következő sztárbox gálán lerendezzük :-)))
dr lópicigáspár
@karma1: Figyelj karma-karom-barom! Én már itt vagyok 2012. óra a Propelleren. A Lópici a barátom. Én doktor vagyok, neki sem sok kell és Ő is az lesz.
Kéretik nem piszkálni engem. Oké?
karma1
@dr lópicigáspár: Ha mar ilyen finoman megszolitottal, akkor en is mondok egy erdekes dolgot: az IGAZI lopicigaspar nekem is a baratom, es en is itt vagyok kora 2012 ota - so"t...
A sajat hsz-emet visszaolvasva Teged egyaltalan nem sertettelek meg, Te viszont engem igen.
Ugyhogy Te is nagyon surgosen lekophatsz rolam, egyebkent is a Propi nick-kezelesi technikajaban talaltam kivetnivalot. Na pa'...
Vizual
@karma1: Már láttam, hogy dr.-lett. Mindenkinek jogában áll azt állítani amit akar. De ugye hamar rájöttél Te is, hogy nem az akinek látszani akar, ettől ész is kellene. dr-i Látom, hogy szellemileg kicsit lemaradt, de nem érdekel, egy vélemény. Köszi, hogy figyelmeztettél.
karma1
@Vizual: Mindenesetre ha doktoratusa, lenne, talan feltetelezne egy gyerekszobat is a multjabol, de ez ugy latszik annakidejen nem jott ossze. Erdekes modon az igazi lopicink egy pict se erositett ra arra, hogy ok ketten baratok lennenek... (Igaz, a mi lopicink nem bohockodik a vicces doktori cimmel - miert is ne lehetne akar igazi is, tenyleg? - , mert a mi lopicinknek van tartasa, moralja, es tuti, hogy volt gyerekszobaja is,... Legyen szep napod!...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.