Vajna Tímea Izraelbe ment üzletasszonyosat játszani és hát csodák csodájára vele tartott a TV2 stábja is. Hála ennek, olyan fontos dolgok derültek ki többek közt, minthogy a filmügyi biztos neje üvegből készült kakadut vett ajándékba hites urának, vagy hogy egy Elvis-imitátor adott szerenádot Vajnánénak az utcán, ami biztos szintén nagyon spontán történt.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...üzletasszonyosdit ???
Már árulja Izraelben is a muffot ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szeparepa
A "magyar" média és közélet legalja...
Zsoel
Nahát, ezt a meglepetést! Miért éppen Izraelbe?
volvós
...üzletasszonyosdit ???
Már árulja Izraelben is a muffot ???
bencemacska
Ez a csaj tényleg ilyen lófejű, vagy ez a kép csak a fotósok bosszúja?
papa.49
Megnézte hová való a ,,nemzeti hörcsögünk,, egyébként meg megint itthon hagyta a hajtószárat a fejéről))))))))))))
kkalman
Csak nem halódik a Nemzethy Hörcsög, hogy Hörcsögné naccsasszony gazdag utódot keres magának?
karma1
@bencemacska: A szambol vetted ki a kerdest: ugy nez ki a feje, mint amikor egy szelesvasznu filmet csak egy rendes kepernyon tudnak leadni: fuggolegesen megnyult a feje...

Ja, es hogy miert ment Izraelbe? Ugy latszik, ho"riarcu andyaponak fogytan a penze, ment kicsit "ko"ccsonkerni", es a TV2 meg ment kozben popsit nyalni: gyakoroljak , hogy hogy tudnanak majd az uj tulaj felesegenek a kedveben jarni... Tanulmanyi kirandulas...:o)))
lampa laz
Üvegből készült kakadut vett ... ez legalább nem szarja le.
papa.49
@karma1: A régi tévéken ilyenkor hátlap le és csavargatta az ember a függőleges eltéritő potmétereit, hogy normális legyen a kép, hát itt max. a fejét lehet lecsavarni a spinének))))))))
patkószeg
Nem zavar, hogy hova megy, nem zavar, hogy hogyan néz ki - szerintem egészen bájos és csinos nő -, még az erkölcsei sem érdekelnek, ha azt teszi, ami másoknak és az országnak jó: egy pénzügyi támogatás még nem ártott meg senkinek sem. Csak jóra használja és jól!
wagabund
@bencemacska: ha tüncike lehetett szépségkirálynő, akkor timike is...valaki úgy döntött, hogy szép! kész-passz..
a véletelen az olyan, hogy szólt a csaj(mint tv 2 tulajdonosjelölt) a legjobb stábnak, gyerekek készülődjetek, megyünk Izraelbe...ők meg készülődtek.
Hellcat
Hányingerem van a zimányitól meg ettől a luxusprostitól is.
karma1
@papa.49: Most mondd, miert emlekeztetsz a koromra?...:o)))) Kulonben IGEN, nekunk is ilyen volt a legelso TV-nk, az AT 501-es!!!
Kivancsi vagyok, mi lenne, ha timcsike hatuljat leszerelned, es allitanal rajta egy kicsit? Mar csak ugy potmeterileg gondoltam...:o)))
karma1
@Hellcat: Na, az a masik paripaarcu, akinek szinten mindegy a kulcsin, csak a belso zseb(ben tartott buksza) legyen tomott...:o))))
papa.49
@karma1: Tudod mennyi olyan TV.t javítottam, meg a többi őskövületet, a Duna, a Tisza, az Kékes, a Carmen, a Tavasz, a Mona Lisa, az Alba Regia,))))A Timikét állítgassa a ,,nyári villám,, én még kézzel se érnék hozzá a luvnyához, szerintem meg van aki állítgatja a csajnak, a ,,nemzeti hörcsögünk,, meg talán a vibrit tudja bekapcsolni, meg kikapcsolni)))))))
Az meg hogy a korodra emlékeztesselek hiszen te is olyan fiatal vagy mint én, NEM ÖREGSZÜNK, csak az a kurva idő lejárt felettünk))))))))
karma1
@papa.49: Na, ebben (is) egyetertunk! Mi nem oregszunk, csak az emlekezetunk hosszabbodik!...:o))) (Valamint a szemem sem romlik, csak rovidul a kezem...:o)))

Nekunk az AT 501-es legalabb 20 evig megvolt, aztan jott a Kekes,..Aztan a Papam mindig a legujabbat vette meg, ami a piacon volt, imadta az ilyen kutyuket...:o)))
papa.49
@karma1: Meg azt se feled hogy 2-3 havi fizetésből megtudtad venni, vagy otp. re szinte semmi kamatra, most került a kezembe a padláson egy ilyen őskövület az Anyósoméké volt valaha a Carmen, tudod mennyi volt az ára 1964. ben 4600 Ft. mert a hátlapján rajta az ár mint a régi szovjet cuccoknak volt))))))Akkoriban ki tudja miért nem változott az ára 5 percenként valaminek)))))))A baj csak az hogy egyre nehezebben birok kimászni a kádból, a végén még kicserélem a kádat egy zuhanytálcára))))))))
karma1
@papa.49: Vigyazz, oda nem tudod Magaddal vinni a laptopdat!...:o)))
papa.49
@karma1: Oda nem is szoktam, csak az Anyut hogy megmossa a hátam)))))))))
Desischado
@karma1: @papa.49: Tündériek vagytok! Jókat derültem, míg olvastam a komijaitokat!

A vihart sem érdekli ez a luxe rihe! Maradna kint Izraelben, és vigye a hörcsögöt is!
karma1
@Desischado: Az izraeliek nem szeretik az allatokat, mert azokkal szombatnapon is kell foglalkozni, es kutyat (sem) setaltathatnak szombaton, mert az is munkanak szamit...:o)))
Desischado
@karma1: Hát ez eléggé furcsa. Az állatoknak szombaton is szükségük van gondoskodásra. Ezt még az istenük sem vehetné rossz néven, ha foglalkoznak velük!
karma1
@Desischado: Kapaszkodj meg: a kutyasetaltatas MUNKA, es a zsidok SEMMILYEN munkat nem vegezhetnek szombaton! Ha hiszed, ha nem, a nagyon ortodoxok pentek estetol szombat esteig csak olyan WC papirt hasznaltak, amit nem rollniban arulnak, hanem lapokra hajtogatva, meretre szabva, mert a rollnirol valo tepes is MUNKA! Tudnek Neked meselni eleget a new yorki elmenyeimrol... Ha nekem mondana valaki, en se hinnem el...
Desischado
@karma1: Azt tudom, hogy a zsidóknál szombaton van a Sabbath, ha jól tudom, azon a napon tilos dolgozniuk. De a wc papír meglepő volt, jót nevettem! Gondolom, neked is érdekes élményeid lehettek... Majd mesélj róla, lécci!
karma1
@Desischado: Nemcsak erdekes, hanem egyszeruen hihetetlen! Konyvet lehetne rola irnom,... Mindenesetre egeszen mas hithu zsidonak lenni Long Island-en, mint Gaza-ban...
Desischado
@karma1: Én szivesen elolvasnám azt a könyvet!
quake
Ne'tom, leszopni másokat sok pízért, jólétért (férfi/nő - mindegy), azt lehet?
Lehet!
Lehet más a politika?
Nem az nem lehet, az ugyanaz a szopás, Magyarországon (férfi/nő)..
karma1
@Desischado: Meg nem irtam meg, ido hianyaban, de majd ha nagyon oreg leszek, feltetlenul megirom...:o))
Desischado
@karma1: Oké, drágám, akkor majd várom a memoárjaidat! Ha megérjük! (nevet)
Lepényleső
Hasonló estben mit mondott bölcs vezérünk? "Ilyet most hallok először."
simmering73
Csak az ortodox zsidók tartják ilyen komolyan a sabbathot. A többiek ugyanúgy élik az életüket szombaton is. Igaz ebből csúnya konfliktusok vannak. Láttam erről egy dokumentufilmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.