Nem, nem és nem hagy nyugodni minket a gondolat, hogy elárasztották boldog világunkat a terroristák. Mióta kiderült, hogy az egyik bevándorló a Iszlám Állam jelét mutatta egy neki rimánkodó magyar rendőrnek, félelem és rettegés az életünk.

Kiderült a nagy titok: feltartott mutatóujj = terrorizmus!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Nagyon reméljük, hogy a kormány bele fogja fogalmazni ezt az alaptörvénybe, hogy mindenkinek világos legyen, sokkal, de sokkal több terrorista jár közöttünk, mint eddig gondoltuk.

Mélységes aggodalommal tölt el minket, hogy Gyuri, a postás, akitől szerdán egy levelet vettünk át, éppen így tartotta ujját.

És csütörtökön Gézától, a sarki péktől is láttuk ezt a mozdulatot, ahogy Marika nénit látszólag kedvesen megdorgálta, amiért megint húszezressel fizettet.

Sorra jönnek elő az emlékképek, látjuk a közeli ismerősöket, haverokat, jó csajokat, akik mind-mind a terror jelét mutatják nekünk!

De ha még csak az ilyen kisemberek lennének terroristák, mint mi vagy ismerőseink...

Azt hitte, Sebastian Vettel egy Forma-1 versenyző? Frászt! A legnagyobb terroristák egyike, állandóan ezt a jelet mutatja, minden egyes győzelme után emelgeti az ujjait, sőt, akkor is ha nem győz!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Aztán Gera Zoli. A mi jó Zolink, a jámbor, sportszerű, mindig korrekt, hiperpíszí sportember mintaképe... Igen, ő is AZ!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Jim Parsons. Jaja, Sheldon Cooper az Agymenőkből. Nem is Asperger-szindrómásnak tűnő cukipofa, hanem egy terrorista. Tessék:Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Steve Jobs. Emberek, Jobs! Akivel éppen példálózni kezdtek a libsik, hogy szír bevándorló gyereke! Hát ez is egy megtévesztő motívum. Nézzék csak, a terror jelét mutatja!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Fidel Castro. Igen, róla persze sejtethettük, hogy terrorista, de eddig erre nem volt bizonyíték. Most a Propeller és a Google megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat:Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

ET. Az űrlény. Haldoklik ott végig a szerencsétlen csúf kis gizmó, erre kiderül, hogy terrorista.Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Itt van Putyin is. Igen kedves jobberek, a kedvenc erős emberük is a terror jelével üzen munkaadójának, az Iszlám Államnak.Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

És amibe sajgó magyar lelkünk meghasadt: nemzeti büszkeségünk, az Aranycsapat legendás játékosa is. Igen, sírva írjuk ide, Puskás Öcsi. Miért tetted ezt velünk??? :(((
Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Obama. Nem is kommentáljuk, itt a bizonyíték, ha eddig nem volt elég 100 000 magyar troll:Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Ezek után kit érdekel, hogy ez a képmutató, szemforgató NDK-s Mutti is valójában terrorista.
Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
remélem merkel eltűnik a politika kukájában..bár eltakarodása előtt bíróság elé kellene állítani, mesélje már el, melyik tanácsadója bíztatta fel hülyeségek mondására...
a fokozódó terrorizmusért egyértelműen ő a felelős...
Lepényleső
A terrorizmus mint olyan,az angolok eszköze volt a közelkeleten,a rivális törzsek össze-ugrasztására még a XIX. sz.-ban. A vírus mutálódott,fejlődött,itt tart. -Talán. Attól,hogy
egy kicsivel jobban élsz,mint aki nem dolgozik,annak ezért nem lehetne oka,hogy
elvágja a torkod.
Laila
Viccnek jó, és köszönjük szépen jót nevettünk! :-)

De azért nézzük már meg a kiinduló képet: a zöld pólós FENYEGETŐ MENEKÜLTET és a behunyt szemmel, két kézzel KÖNYÖRGŐ MAGYAR RENDŐRT.
A gyengébbek kedvéért ismétlem: fenyegető menekült + könyörgő magyar rendőr...
Terror ide, terror oda, el lehet ezt viccelni, de én soha többet nem szeretnék ilyet látni hogy a menekült fenyegetőzik és a rendőr könyörög...
Fordítva jobb lenne, bármennyire is antihumánus a gondolat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.