Nem, nem és nem hagy nyugodni minket a gondolat, hogy elárasztották boldog világunkat a terroristák. Mióta kiderült, hogy az egyik bevándorló a Iszlám Állam jelét mutatta egy neki rimánkodó magyar rendőrnek, félelem és rettegés az életünk.

Kiderült a nagy titok: feltartott mutatóujj = terrorizmus!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Nagyon reméljük, hogy a kormány bele fogja fogalmazni ezt az alaptörvénybe, hogy mindenkinek világos legyen, sokkal, de sokkal több terrorista jár közöttünk, mint eddig gondoltuk.

Mélységes aggodalommal tölt el minket, hogy Gyuri, a postás, akitől szerdán egy levelet vettünk át, éppen így tartotta ujját.

És csütörtökön Gézától, a sarki péktől is láttuk ezt a mozdulatot, ahogy Marika nénit látszólag kedvesen megdorgálta, amiért megint húszezressel fizettet.

Sorra jönnek elő az emlékképek, látjuk a közeli ismerősöket, haverokat, jó csajokat, akik mind-mind a terror jelét mutatják nekünk!

De ha még csak az ilyen kisemberek lennének terroristák, mint mi vagy ismerőseink...

Azt hitte, Sebastian Vettel egy Forma-1 versenyző? Frászt! A legnagyobb terroristák egyike, állandóan ezt a jelet mutatja, minden egyes győzelme után emelgeti az ujjait, sőt, akkor is ha nem győz!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Aztán Gera Zoli. A mi jó Zolink, a jámbor, sportszerű, mindig korrekt, hiperpíszí sportember mintaképe... Igen, ő is AZ!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Jim Parsons. Jaja, Sheldon Cooper az Agymenőkből. Nem is Asperger-szindrómásnak tűnő cukipofa, hanem egy terrorista. Tessék:Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Steve Jobs. Emberek, Jobs! Akivel éppen példálózni kezdtek a libsik, hogy szír bevándorló gyereke! Hát ez is egy megtévesztő motívum. Nézzék csak, a terror jelét mutatja!Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Fidel Castro. Igen, róla persze sejtethettük, hogy terrorista, de eddig erre nem volt bizonyíték. Most a Propeller és a Google megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltat:Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

ET. Az űrlény. Haldoklik ott végig a szerencsétlen csúf kis gizmó, erre kiderül, hogy terrorista.Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Itt van Putyin is. Igen kedves jobberek, a kedvenc erős emberük is a terror jelével üzen munkaadójának, az Iszlám Államnak.Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

És amibe sajgó magyar lelkünk meghasadt: nemzeti büszkeségünk, az Aranycsapat legendás játékosa is. Igen, sírva írjuk ide, Puskás Öcsi. Miért tetted ezt velünk??? :(((
Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Obama. Nem is kommentáljuk, itt a bizonyíték, ha eddig nem volt elég 100 000 magyar troll:Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

Ezek után kit érdekel, hogy ez a képmutató, szemforgató NDK-s Mutti is valójában terrorista.
Lelepleztük a rejtőzködő terroristákat! Angela Merkel és Sheldon Cooper is terrorista!

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troppauerhumer
És télleg millen szerencse húgy vannak újságírók...brhüüü...a NER,a Nemzetthy Elhülyülés Renccerében,
A pont ott kezdődik, hogy Orbán mihígmélymagyarjai mindig szeretik a segget. Legyen az külföldi vagy belföldi... pont 2. Ha valaki jobb vagy okosabb ,vagy van véleménye, esetleg még el is mondja, az eleve hülye vagy rossz... pont 3. Annyira megtanult félni eme "csodás" nép, hogy a nemzetmegvezető és csicskáinak irtó egyszerű dolga van ezzel meg azzal riogatni a népet... hajrà sràcok... hajrà önàllóan gondolkodni akaró és képes emberek.

Nevezzük nevén az elkövetőt:szervilis Forgács Ági riposzt

www.facebook.com/agnes.forgacs.98

ripost.hu/cikk-az-iszlam-allam-jelet-mutattak-roszkenel-es-a-keletiben-foto/?source=hirkereso

Bónusz+ripost.hu/cikk-igy-hamisitottak-a-cnn-magyargyalazo-menekultfotojat-video/?source=hirkereso

Hehehehe...erről -is -mint a többi jobbos hazugságról a Republic dala ugrik be:Letra de Republic - Repül a bálna Musixmatch

www.musixmatch.com/pt/...ül-a-bálna2012. nov. 12. - Ez a parancs. Érik a narancs. Repül a bálna. Repül a bálna. Aki hülye, Az is marad.
Cicamama55
Már a 2 éves gyermekek mondókájában is szerepel, hogy a vitatott testrész neve: mutatóujj. Arra, hogy a történelmet, s a törvényeket átírják,létezik magyarázat. De erre?! Csak az lehet a magyarázat, hogy ezeknél az új ismereteket hirdetőknél az emésztéskor távozó salakanyag nem alul, hanem felül távozik a szervezetükből...:)
wagabund
remélem merkel eltűnik a politika kukájában..bár eltakarodása előtt bíróság elé kellene állítani, mesélje már el, melyik tanácsadója bíztatta fel hülyeségek mondására...
a fokozódó terrorizmusért egyértelműen ő a felelős...
Lepényleső
A terrorizmus mint olyan,az angolok eszköze volt a közelkeleten,a rivális törzsek össze-ugrasztására még a XIX. sz.-ban. A vírus mutálódott,fejlődött,itt tart. -Talán. Attól,hogy
egy kicsivel jobban élsz,mint aki nem dolgozik,annak ezért nem lehetne oka,hogy
elvágja a torkod.
Laila
Viccnek jó, és köszönjük szépen jót nevettünk! :-)

De azért nézzük már meg a kiinduló képet: a zöld pólós FENYEGETŐ MENEKÜLTET és a behunyt szemmel, két kézzel KÖNYÖRGŐ MAGYAR RENDŐRT.
A gyengébbek kedvéért ismétlem: fenyegető menekült + könyörgő magyar rendőr...
Terror ide, terror oda, el lehet ezt viccelni, de én soha többet nem szeretnék ilyet látni hogy a menekült fenyegetőzik és a rendőr könyörög...
Fordítva jobb lenne, bármennyire is antihumánus a gondolat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.