A Blikk megtudta, hogy Andy Vajna a konkurens csatorna több műsorvezetőjét is ki akarja vásárolni, és hogy a célját elérje, képes hatalmas összegeket áldozni.

Sebestyén Balázst komoly szerződés köti az RTL-hez, sőt, a csatornánál komolyan terveznek vele.

A műsorvezetőinkkel rengeteg tervünk van a jövő évre is, többek között Balázzsal is, már a 2016-os műsorainkról tárgyalunk velük, ezek egy része már nyilvános is, ők sem jelezték, hogy bármilyen megkeresést kaptak volna más csatornától...Egyébként sem hiszem, hogy bárkinek bejött volna egy ilyen váltás, akár a legutóbbi időkben is

- mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Tudod először is mit fizess! te rohadt gazdasági bevándorló...ADÓT
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@zöldszem: Igazad van. Még egy ilyen küllemre is gusztustalan állatot már régen láttam.
Misike jó lenne, ha a lábára állna, s keményen megkövetelné, hogy mindenkinek legyen APEH pénztárgépe.
De miért is nincs a mangalicának? Azért mert Simicska helyett most ő adja a lóvét.
papa.49
@Horizont: Nálam is ott kezdődött az hogy megutáltam őket, állítólag ez volt az amerikai stílus, hát nekem nem jött be az biztos, abban az időben éjjel, nappal a Sztár FM. szólt a rádión, sok jó zene, kevés duma...
zöldszem
@Bercifiu: "Andy Vajna egész életét végigkísérik az offshore adóelkerülés illegális formái. Néha lebukik, aztán megússza. Legismertebb ügye 1988-ban Az amerikai adóhatóság tizennégy éven keresztül vizsgálta offshore céghálójának gyanús ügyeit, fiktív részvényeladásait, pénzmozgásait. A per végül megegyezéssel zárult, Vajna 6,5 millió dollár adóhátralékot fizetett, és 7 millió dolláros büntetést."
Tisztázzuk: ez a múlt! Ma és itt (értsd: Magyarországon) nem így van. Hiszen tudjuk, látjuk maga a miniszterelnökség jelentette ki, hogy csak "megbízható cégek kaphatnak Casinó engedélyt".
Jelzem nagy szarban van az ország, ha csak 2 ilyet találtak. Abból is a legmegbízhatóbb Vajna cége, amelynek - a Time magazin egy 1991-es cikke szerint "leányvállalatai hálózata olyan zavaros, hogy a tőzsdei elemzők sem képesek követni". S az offshore ellenes Orbán-kormány szerint ez a cég annyira tiszta, hogy nem is egy, de rögtön több Casino engedélyt kapott, s még a tulajdonost sem kellett nemzetbiztonsági átvilágítás alá vetni, de kapott ráadásként egy államtitkári posztot is.
zöldszem
folyt:
Megbízhatóságáról még annyit, hogy miközben a legutolsó vidéki fűszeres is be van kötve a NAV-hoz, aközben a sok milliárdos forgalmú Casinók és játékgéphálózat csak nyeli, csak nyeli a milliárdokat anélkül, hogy a NAV ezt csak annyira is látná, mint a vidéki fűszerüzletet.
Az egyik hírportál tudósításának címében felteszi a kérdést: "Mennyit keres Vajna?" A válasz: Sokkal többet mint hisszük, de sokkal kevesebbet mint látjuk. Ugyanis ennyire hülye és engedékeny egyetlen állam sem lehet. Ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van súlyos anyagi érdeke.

" Ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van súlyos anyagi érdeke." Na ugye...
eszegfu
@zöldszem: Nagyon jól összefoglaltad! Nekem halványan derengett... csak arra emlékeztem, hogy nem éppen "hófehéren" jött M.o-ra. Kösz.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.