Székesfehérvár- Kihallgatták Galambos Lajost a rendőrök. A Blikk információi szerint a mulatós sztár nem volt hajlandó válaszolni egyetlen egy kérdésre sem.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi tortent volna? Tele van a toke a hatosagokkal... Ha egyszer kiengedtek, akkor miert kezdik el ujra a cseszteteset?
Vagy nem kellett volna benntartani , vagy nem kellett volna kiengedni, a ketto kozul az egyik intezkedes nem volt esszeru.

Nem csipem ot, de amit most muvelnek vele, az a magyar rendorseg, nyomozohatosag es az egesz igazsagszolgaltatasi rendszer parodiaja, a legeklatansabb pelda arra, hogy odafont akkora a fejetlenseg, hogy nem tudja a jobb kez, mit csinal a bal...
Január
"Galambos Lajos és hozzátette, nem volt olyan közölni valója amit korábban ne mondott volna el a hatóságoknak." - a pap sem beszél kétszer, avagy hallgatni arany.
bence
Mert mit kellene neki mondania ?! Azt , hogy nektek kellene a helyemen ülnötök ? Mert nálamnál nagyobb rablók vagytok ?! Ez igazságszolgáltatás ?! Aki náluk nem lop többet , azt halálra csesztetik ! Mocsok egy társaság !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.