Felháborítónak tartja Orbán Viktor miniszterelnök azt az európai bizottsági javaslatot, amely szerint az uniós tagállamok fejenként 250 ezer euróért tagadhatnák meg a migránsok befogadását.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@magyarbakancs: Ha befogadnank azt az 1294 fo menekultet - NEM MIGRANST, mert ezek az emberek NEM akarnak Magyarorszagra EMIGRALNI, tehat NEM migransok! , hanem menekult statuszban kellene Ma.o.-n elniuk - akkor ennyi penzt KAPNANK egy-egy menekult utan mi is!
Csak ezt az egyszeru tenyt felejti el a nepe orrara kotni orban, mert igy jobban szidhatja az EU-t.
Termeszetesen NEM az emberek erteket merik fel ezzel az osszeggel, hanem azt jelzi az Unio, hogy ennyibe kerul majd az Unio tobbi orszaganak annak az 1294 fonek az ott-tartasa, tehat az az orszag fizessen, aki nem akar bevallalni semmit sem...

Egyszerubben elmagyarazva - de most tekints el a konkret targyaktol, -, amikor en elutazom hosszabb idore valahova, akkor megkerek valakit, hogy a sajat farmjan tartsa a birkaimat. Az illeto rokon, tehat nem ker penzt , de en teljesen tisztaban vagyok a helyzettel: Igaz, hogy a munkajaert egy fillert sem fogadna el a rokonunk, de a 100 birkamrol tudom, hogy 8 hetig kb. hany mazsa takarmanyt vagy fuvet esznek meg, meg hogy milyen oltoanyagot kell beadni az allatoknak attelepites elott, nehogy egy esetleges lappango nyavalyat atvigyunk a rokon farmjara, teljesen veletlenul. Az oltoanyag nagyon draga, veszodni is kell vele, viszont mennunk kell, a repulojegy megkot bennunket.
Vagyis mi ki tudtuk szamolni, hogyha munkabert nem is fizetunk, de az allataink tartasara min. X osszeget mindenkeppen kell adnunk a rokonunknak, mert azt nem varhatjuk el, hogy ingyer dolgozzanak veluk, es meg az o allatainak a takarmanyat is fele'lje'k.
Mondom, a birkak nem egyenloek a szerencsetlen menekultekkel, de a helyzetuk hasonlo: a rokonaink se hivtak a mi birkainkat, de nekik kell ellatni, teljes felelosseggel.
Vegyuk mar tudomasul, hogy mindenkinek vannak kotelessegei is az Union belul, nem csak elonyei...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@karma1: Van emberség is.
Mi nem tudunk, vagy nem akarunk tudomást venni a kötelességröl.embersségröl.
Egy példa ahol dolgoztam a gyalog átkelőn elütöttek egy embert.
Felszóltak az osztályra kocsiba vágtuk magunkat.
Mindent, amit tudtunk össze szedtünk infúzió életmentő gyógyszerek.
Illető eszméletlen volt.
Sikerült újra éleszteni. mire megjött a mentő el volt látva a sérült
Történet folytatása a rendszerváltás után pár évvel már nem mehetünk volna le de mi megint lementünk. megint sikerült az újra élesztés.
Feljelentetek minket az OEP, mert nem vagyunk kompetensek a segítségnyújtásban.
Na erre várjál gombot.
dr. prédikátor
viktor szopkin! én meg azt mondom hogy mindenki sorakozzon fel hogy téged és a seggnyaló csürhédet el tudjuk zavarni!!! A bégető seggnyaló birkáiddal együtt!!!
karma1
@magyarbakancs: Hulyek minden allamrendszerben vannak, csak az a baj, hogy ebben a mostaniban hatvanyozottan szaporodnak... Sajnalom, hogy az emberekben kiirtjak meg az irmagjat is az egyutterzesnek, a segitsegnyujtasnak.
Akkor pedig ne nagyon csodalkozzanak majd ugyanezek a nagyfeju politikusok, ha egy 12 eve kolyok kest vag a sajat anyjaba, hiszen megteheti, kovetkezmeny nuku, egyutterzes, moralis neveles detto.
Borsodi
@zöldszem: Igen a műmerénylet elképzelhető, volt már rá példa , ezek tudják,hogy kell másokra terelni a gyanút, a törvény meg az ő oldalukon van.Körmendi példa nem jött be ezért a főkapitányt ki kell rúgni! ,levélben nem írták le mit hazudjon,már csak helyesbíthet.. A magyar gárdától féltek, félre állították.Az uszítás,félelemkeltés,riogatás,hazudozás lopás közel áll hozzájuk.Annak érdekében,hogy hatalmon maradjanak,mindenre képesek.Ezt a helyi fideszes vezetők,nem is titkolják.Rend csak akkor lesz ha ezek nem lesznek hatalmon ,amiért köröm szakadtáig harcolnak.
DR Eric CARTMEN
A múltkor zseléfejűpetike azt mondta, ha a ránk mért 1900 menekültet befogadjuk, (akik szerintem 3 nap múlva lelépnének ) az fejenként évi 190 millió ft-ba kerülne. (nem értem, miért a Hiltonban kell őket elszállásolni ???), Így, ha nem jönnek, csak 60 millió/ kop. Mi itt a gond ? Még spóroltunk is ! Ki lehet érte tüntetni egy csókost megint !!! (+lóvé)
Nil
Az én táblámon ez van: Kínaiak haza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.