Vámmentes hozzáférést szeretne az Európai Unió piacához annak az EU ellenes brit pártnak (UKIP) vezetője, amelyik sokat kampányolt a kilépés mellett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Közösülni és szűznek is maradni, nem lehetséges.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Igen, es annak a legnagyobbjai Ausztralia es mi vagyunk. A mindenkori kiraly, tronorokos is ezert mindig itt kezdte a turnejat, ahogy uralomra kerult. (II. Erzsebet is, Vilmos es Katalin is, de itt voltak Karoly es Camilla is).

Egyenlore egyikunk sem akar kilepni ebbol a kozossegbol, eppen most mondta a teveben John Key, hogy bennunket nem fog erinteni semmilyen szinten sem gazdasagilag ez a lepes, mert velunk eddig is Britannianak voltak export-import szerzodesei, nem az Unioval. Persze, lehet, hogy csak a piac megnyugtatasa erdekeben mondta ezt, mert lehet, hogy mi is fogunk egy kicsit szivni...
Sajna, Anglian keresztul viszont szivunk a rengeteg, teljesen felesleges biztonsagi intezkedestol, ami ugy ahogy van, baromsag, es nem tarthato be.
vadnarancs
@karma1: Közvetetten pedig ti is függeni fogtok szerintem, megítélésekben elsősorban. Gazdaságilag nem vagyok tisztába azzal, hogy mennyi kapcsolattal rendelkeztek az EU-val, de ha a briteket cumiágra teszi a világ emiatt, akkor abból tuti ti is kaptok valamit...
eugen4402
@karma1: Naná, hogy megszívt(j)ák, Nelson admirális már csak emlék. Jöhet a piros rózsa-fehér rózsa kupadöntő. Egynémely brit politikusnak jót tett volna, ha elolvassa Vörösmarty sorait:
"Régi dicsőségünk hol késel az éji homályban?
Századok ültenek el, s te alattok mélyen enyésző
Fénnyel jársz egyedül..."
A múltat tiszteljük, de ne akarjuk visszahozni. A zárt-osztályon meg hadd szónokoljanak a bevándorló, népvándorló, betelepülő, munkahelyeinket elfoglaló földönkívüliekről, a szavazók 90%-a ezt akarja hallani...:-(((
Törölt felhasználó
Geci sok pénzért mindent lehet. Norvégia is fizet érte, tehát lehet csak nem ingyé:)

Az olcsó demagógia sokba kerül..:)
karma1
@vadnarancs: Nalunk a recesszio sem volt olyan mely es hosszu, mint Europaban ill. a vilagban...Az EU-s intezkedesek a briteken keresztul eddig is erintettek voltunk, de most is ANglia viszi el a balhet. Velunk mas nem tortenhet, csak az, hogyha az angliai exportunk csokken, akkor atcimezzuk a tejet, hust, fat es gyapjut Kinaba, Thaifoldre, Del-Koreaba es annyi... Az elozo recessziokor is ez volt a musor.
Viszont egy csomo felesleges baromsagrol megfeledkezhetunk - legalabbis remelem. (Olyan biztonsagi eloirasokat vezettek be, amit egyszeruen nem lehet, es nem is erdemes betartani,. Pl. ha a sajat hazam ereszcsatornajat akarom kitisztitani, akkor oda kell magam biztonsagi ovvel kotni a letrahoz! Ha egy epitesz peldaul egy kevesbbe meredek teton akar valamilyen munkat vegezni, vagy csak festeni, akkor nem mehet fel a tetore, csak ugy, ha mar az elso lepesnel is ki van biztositva! Aztan par masterbuilder megkerdezte, hogy jo, es KI FOGJA A BIZTONSAGI HEVEDERT A TETO CSUCSAHOZ EROSITENI?
Aztan tobb kerdesuk nem is volt, na, ezt peldaul nem lehet betartani, nem is fognak erte buntetni, de be kellett venni az epitesi biztonsagi szabalyok koze.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.