Azt láttam, hogy a neten a sav-bázis egyensúllyal, lúgosítással foglalkozó oldalak hangsúlyozzák a táplálkozás jelentőségét. Találtam olyan oldalakat is, amelyek olyan ionizáló készülékeket kínálnak, amelyek kimondottan lúgos vizet állítanak elő. Igen ám, de ezek a ketyerék alsó hangon is 20. 0000 forintba kerülnek.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Én úgy tanultam: az ember gumós zápfogú mindenevő (mindenivó, poligám) élőlény.
Vegyes táplálkozásúak vagyunk, ezért (és feneketlen mohóságunk folytán) hódíthattuk meg/igázhattuk le a Földet. Nekünk az a legjobb, ha növényt (zöldség- gyümölcsöt), állati fehérjét) egyaránt kap a Mohó sapiens. Beleértve a dögöt/biohulladékot is.) Ilyenek vagyunk, énekelhetné a Párt agyontojtatott szócsöve, a hangrezegtető Kovács.
Velünk szemben pl. a krumplibogár (Leptinotarsa decemlineata) amíg csak él, boldogan falja (előlünk) a krumplit nyersen (nem rossz, próbáltam), mindenféle hús/gomba/rántott sajt stb. nélkül, oszt' kutya baja/hiánybetegsége.
Nem vagyunk egyformák.
Tódor
@Csodálkozó: Teljesen igaza van doktor úr.
A fideszes után a leghazugabb ember a vegetáriánus.A szervezetet becsapni nem lehet. AMIT KÖVETEL, AZT MEG KELL KAPNIA! Oszt annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.