Egy darabig szóba sem állt Szabó Zsófival az anyukája, mikor megtudta, hogy lányának kedvese roma származású. A színésznő a Sláger FM reggeli műsorában mesélt erról Vágó Pirosnak és Abaházi Csabának.

Le kell szögeznem, hogy engem a szüleim egy nagyon szabad szellemű lánynak neveltek, nálunk soha nem volt zsidózás, cigányozás, semmi. Eleve a színházban is sokféle ember megfordult. Amikor anyukám megtudta, hogy én Zsoltival komolyan gondolom, akkor nem örült annyira, megmondom őszintén. Nézd, Te X.Y. vagy, és azt mondod, hogy semmi bajod a cigányokkal, tulajdonképpen ismersz kedves, aranyos, tisztességes cigányokat, de amikor a gyerekedet akarja egy feleségül venni, akkor lehet, hogy más lesz a reakciód...

- mondta Zsófi, hozzátéve, hogy Szabó Gyuláné azóta megbékélt a helyzettel.

Az ifjú feleség egy hallgatói sms-re is reagált, amely szerint "a telepre nem házasodott volna be":

Egészen biztosan nem, hiszen nem lett volna kapcsolódási pont közöttünk. A társadalmi különbségek áthidalhatóak a szerelemmel, de azért ez nem jellemző. Amúgy a férjem édesapja is a telepről küzdötte fel magát, amire büszke vagyok, ahogy arra is, hogy a családjuk tagja lettem.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eroica
Hozzászólásomat előre moderáltam...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rumcájsz 2
@ila51: Na ez nagyon jó mondás... Ezentúl alkalmazni fogom... :)
ila51
@Rumcájsz 2: ezt egy cigány ember mondta ...annak a magyarnak , aki arról áradozott , hogy a második asszonya cigány nő , és milyen jól döntött
Lepényleső
Majd megszokja,mire az unokája is az lesz?
vadnarancs
Én meg Szabó Zsófi anyukájára akadtam ki, hogy sikerült neki ekkora celebkurvát nevelnie...
kerekkocka
Felesleges ezt a szukát említeni is, a szar is többre való.
mariaberta
Mi a baja Zsófi anyukájának? A férj egy jól szituált, csinos fess fiatal ember. Az eddigi pasasokat méltóbbnak találta a lányához? ugyan már anyuka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.