Mérnökök és dizájnerek, prototípuskészítők és folyadékdinamikai szimulációkat futtató tudósok munkájának eredménye az új eszköz.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Mérnökök és dizájnerek, prototípuskészítők és folyadékdinamikai szimulációkat futtató tudósok munkájának eredménye az új eszköz.
A szívószálat az egyedi felhasználói élményekre, speciális tárgyakra specializálódott San Francisco-i JACE dizájnstúdió és a valóban ipari termékek megtervezésével foglalkozó NK Labs szakemberei közösen hozták létre."
Ekkora feneket keríteni egy létező dolognak...ennyi embernek mérnöki fizetést adni egy semmiért...na ez aztán az igazi megszívatás.
A szívószál nem találmány hanem felhasználási területváltás. A szívószál az ősidőktől létezik különböző formában, és az orvosi fejlődéssel na meg a müanyag feltalálásával fejlődött ide...nem kellett feltalálni csak felhasználni némi alakítással a már használatos csövet.
RonaGyuri
hát, ha az új szívószálról nem is, de mi itt köztársaságtalanított MO-n a szívásról tudnánk mit mesélni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.