Soha annyi figyelem nem vette körül Balázs Andrea színésznőt, mint az elmúlt hetekben, mióta ő alakítja a jó kedélyű Kasszás Erzsit a CBA reklámfilmjeiben. Andreát nem zavarják a kritikák, azokat különösen lesajnálja, akik beszólnak a súlya miatt.

A színésznő nem érti, hogy tudott ilyen felháborodást és ellenszenvet kiváltani:

Szeretem Erzsit, mert emberi, hétköznapi figura, nem mesterséges nő, akinek mű a melle, a haja, a körme, a szemöldöke, még a szempillája is, és tiszta depi, ha felszalad rá két pluszkiló. Ma minden azt sugallja, hogy a tökéletes külső a legfontosabb, egy nő csak akkor lehet boldog, ha a szépség centiméterre meghatározott 90-60-90-es paramétereibe belefér

- nyilatkozta a Best magazinnak az ország.

Aki évtizedek óta szépségszalonokban és konditermekben éhezve kínlódik, hogy megfeleljen, azt nyilván idegesíti, ha valaki ducin is boldog. Kasszás Erzsi pedig ilyen: nem klasszikus szépség, de vidám és elégedett. Nem haragszom a kritizálókra, csak megkérdezném: miért bántanak? Gyerekkorom óta ilyen vagyok, sosem diétáztam, nem kínlódtam, hogy jó nő legyek, elég sport a testemnek és a lelkemnek, amikor a kutyámmal nagyokat sétálok az erdőben. Fantasztikus családban nőttem fel, soha nem akartak beskatulyázni. Mindig dundi voltam, de senki nem bántott érte

- nyilatkozta a magazinnak Andrea, aki tizenöt éve él boldog párkapcsolatban és a babaprojekten is rajta van.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ez a fej emberi? Ha kitenném egy gyerkőc elé a képet az asztalra, merőkanállal tömné magába az utált répafőzeléket, és még a tányért is kinyalná, csakhogy minél hamarabb szabaduljon a látványtól...!:-)
Aki Én
Ízlések és pofonok. Arról nem beszélve, hogy alkati, genetikai kérdés is. Nem feltétlen kell a konditeremben szenvedni, hogy az ember ne hordjon plusz 50 kilót.
Már lassan a kívánatos, egészséges testtömegű nőknek kell szégyenkezniük?
Mindentől függetlenül a reklám ijesztő. De persze ez is ízlés dolga.
elnyomott
Tényleg, nem értem, miért kell cikizni. Sok molett nő van és sokaknak tetszik.
Hogy mit reklámoz éppen, az ettől független. Színész, aki szerepet játszik.
Tényleg sok önbizalomhiányos ember élhet kis hazánkban, ha ennyire ciki nyilvánosan molettnek lenni. Sok képmutató ember miatt nem kellene rosszul éreznie magát senkinek.
Még nem született olyan nő, aki mindenkinek tetszik. Hát még férfi!
Levendula
Legtöbb nő hízásra hajlamos, főleg szülések után. Könnyen felszaladna az emberre 10-20-30-40 stb. kiló, ha nem figyelnénk. Ez nem jelenti azt, hogy deszkának kell lenni, sőt! Arányos testalkatot lehet elérni kicsi sporttal, és nem hizlaló ételekkel. Nálunk 1 liter étolaj 3 hónap alatt fogy el, igyekszem természetes fűszereket használni főzéskor, zsírban tocsogó étel soha nincs nálunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.