A Bors információi szerint Szabó Zsófi tudhatott Hajdú Péter félrelépéséről, mivel a férfi Zsófi egyik barátnőjével szűrte össze a levet, mialatt Sarka Katával voltak házasok.

A cikk szerint Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága nemrég véget ért, akkor romlott meg köztük a kapcsolat, mikor Zsófi bent járt a Frizbiben Hajdúnál, ahol kibékültek a férfival (Szabó Sarka látványosan mellé állt a válás alatt). 

A Bors úgy értesült, Szabó Zsófi Sarka válás utáni életéről fecsegett Hajdúnak, ez pedig visszajutott Sarka fülébe, aki ezek után szakította meg a barátságot fia keresztanyjával.

Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát

- mondta el a lapnak egy, a két nő barátságára rálátó bennfentes.

A Bors felhívta Sarka Katát, aki röviden csak annyit felelt:

Nem cáfolom, hogy így történt, de nem szeretnék róla beszélni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tetves celebek, menjetek közmunkára, itt már lejárt a " lemez "...
mariaberta
Pletyka, pletyka,,,,, erről kell hogy szóljanak a hírek? Szegénységi bizonyítvány. Igaz egyebek sem különbek, mert az is nagy hír az ORIGÓNÁL, "Kálmán Olga műsora megbukott a milliárdos , és jobbikos Simicska HÍR TV-jében. Ha emlékezetem nem csal e a milliárdos Orbán hű fideszes TV-jében -Nem tévedés a HÍR TV-ben- is milliárdos volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.