Második próbálkozásra sem indult be a műsorvezető és Sarka Kata válásának hivatalos eljárása. Utóbbi még tavaly adta be a válási papírokat, de végül egyikük sem jelent meg a bíróságon, akkor még úgy nyilatkoztak, hogy próbálják megmenteni a házasságukat.

A helyzet azonban nem javult, így nemrég Hajdú Péter volt az, aki elindította a procedúrát. Mégis ő volt, aki távol maradt ezúttal is. Sarka és ügyvédje így hiába vártak rá múlt héten a bíróságon, a tárgyalás ez alkalommal is elmaradt. A tévésnek erre annyi volt a válasza, hogy nem volt kedve megjelenni két nappal a születésnapja után.

A Best Magazin információi szerint azonban más oka is lehetett annak, hogy Hajdú halogatja a dolgot. Állítólag a gyerekek, Noncsi és Dávidka torpedózták meg a válást, ők ugyanis még mindig nem tették túl magukat szüleik szakításán. Annak ellenére sem, hogy Hajdú és Sarka is új párra talált azóta.

Ellenzik a gyerekek Hajdú Péter és Sarka Kata válását

(Fotó: Sarka Kata hivatalos Facebook oldala)

Nem lehet csodálkozni azon, hogy a gyerekeket megviselte az elmúlt időszak. Mindketten sírósabbak lettek, és azon szurkolnak, hogy szüleik béküljenek ki. Péter ezért nem ment el a múlt heti válóperes tárgyalásra

– hivatkozik a Best a családhoz közelálló forrásra.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miért nem takarodtok el szép csendesen a " közönség " elöl ???
a helység kalapácsa
Napi hajdú-sarka..
Nem múlik el nap, hogy ne lenne valami kicsi hajdú, valami kicsi sarka.
Ez ezeknek az oxigént helyettesíti?
Ha nincs hír róluk, akkor megfulladnak - vagy, mi?
Nem olvasok EZEKRŐL semmit (barbi és ken) , de állandóan szembesülnöm kell az agy-halálközeli élménnyel, az újságcikkek, bejegyzések címe alapján is.,

Elég volt az akarnokok, a Rózsák háborújából (is) !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.