Egyes ékszerek jól állnak az egyik nőnek, míg a másiknak borzalmasan. Vajon mitől függ, hogy egy nyaklánc, egy fülbevaló vagy egy öv hogyan mutat rajtad? Ha számításba veszed az itt felsorolt három szempontot, nem hibázhatsz a kiegészítők választásában!

Forrás: szinesvilag.com
Feltöltő: agibetter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agibetter
@Mirabilis: Például magamon. Nem az a fakó fehér bőröm van, mint mondjuk egy szeplős vörös hajú lánynak, hanem "könnyebben barnuló fehér". És mivel nem olyan áttetsző a bőröm, az erek inkább zöldek, mint kékek rajtam. De lehet, hogy mutáns vagyok. :D
Teljesen igazad van, hogy a ruha is sokat számít, színben és anyagban egyaránt. Bár szerintem a hideg királykék színhez tökéletesen megy az arany. Viszont, ha pl. egy duci arcú lány feltesz egy gomb méretű klipszes fülbevalót, akkor biztos, hogy nem fog az arca vékonyabbnak tűnni. Ha ez a célja, inkább hosszúkás fazont válasszon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.