Peller Mariann vendége ezúttal Tóth Gabi volt az Utazás a lelked körül című műsorban, ahol arról mesélt, hogyan sikerült szembenéznie önmagával.

A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő kifejtette, nehéz azzal az érzékenységgel létezni, amivel ő van megáldva:

Annyira szenzitív vagyok az emberekre, hogy mindenki energiáját magamra veszem, azokét is akiket egyáltalán nem ismerek, de közben ezzel tudom a közönséget magamhoz vonzani, mert foglalkoztat a lelkük. Én mindig nyersebbnek, keményebbnek tűntem, mert úgy éreztem, hogy túl rövid az idő ahhoz, hogy olyan energiákra és emberekre pazaroljam, akik a belső démonjaikkal küzdenek. Meg kell találni azokat a személyeket, akik rezgésben veled egy szintben vannak.

Gabi őszintén beszélt arról is, hogyan szembesült vele, hogy pánikbeteg lett:

Sokszor úgy ébredtem, hogy félek és szorongok, majd ebből jött a pánikbetegség is. Szembesültem azzal, hogy mennyire picike vagyok ebben az univerzumban és hogy fogom én ezt elbírni

– mesél szorongásáról Gabi, akire nagy hatással volt az elméjének tágabb kihasználása és az öngyógyítás, amire az agykontroll tette képessé.

Lelki betegségéről vallott Tóth Gabi

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Össze kellene költöznie az EDDA-s Patakival. Aztán basztathatnák egymást a különleges dolgaikkal kedvükre.
Köb Jani
Gabi új találmánya, a pánikbetegség igazából csak ő létezik a többség felett. Celeb az mindenki felet van, saját magát szereti, meg azt aki tömi!
papa.49
,,Most kéne abbahagyni,, kisanyám a nyavalygást, oszt. jónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.