Mónus József mégis megpróbálkozott az Egri vár egyik bástyájáról a Dobó téren felállított célpont eltalálásával. Az íjásznak sikerült a mutatvány, A lövésekről az Egri tévé készített videót, Mónus egy Allah akbar kiáltás után lőtte ki a nyilat. A Magyar Íjász Szövetség korábban elhatárolódott a rendezvénytől.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most akkor kinek volt igaza? Nekem! mert en allitottam, hogy megfelelo ovintezkedesek mellett meg lehet csinalni ezt a mutatvanyt - kizarolag esznel levo szervezok-rendezok kellenek.
Monusnak egy ujabb dicsoseg - az ijasz szovetsegnek meg megint savanyubb lett a szolo...
(Nem volt veszelyesebb az emberekre ez a kiserlet az autos rallik palya szelen allo nezoire leselkedo veszelynel, pedig abba mar haltak bele - raadasul egy hazaspar, a ferfi pedig rallibiro volt! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@karma1: Vehetem a többi autóversenyt is! Európa civilizált felén engedélyeztetni kell
minden nyilvános autóversenyt! A Street-versenyeket töröljük! A hivatalos
versenyeken (kivéve a "Touren"-kocsikat,akik hegyi szakaszokon repesztenek)!
Oda csak olyanok kirándulnak akik igazi fanok! Ne tévesszük össze az autó-
versenyeket a kormány által megrendelt népünnepéllyel,aminek teljesítménye
egy "lepke alfarhangja" az említett versenyekhez képest!...1ccóval néphülyítés! :o)
karma1
@kokopelli: Csillagom, akkor ralli verseny (NEM gyorsasagi verseny, nem Monacoi Nagydij, vagy Hungaroring volt a peldam!) helyett mondhattam volna azt is, hogy az utcai stampede bikaviadal is van olyan veszelyes, mint ez a nyilazas volt. Meg mindig nem figyeled, mit ohajtottam mondani.
Es megint csak ismetelni tudom: NEM erdekel, hogy Soros Gyorgy, orban viktor vagy Terez Anya kerte fol es tamogatta Monust ebben a performanszaban, hanem CSAK es KIZAROLAG a veszelyessegere utaltam, ami az ijasz szovetseg reszerol volt tullihegve...
KIZAROLAG a veszelyesseg osszehasonlitasara hoztam fel a rallis peldat, es vegul is nekem lett igazam: jo volt a szervezes, semmifele hulyegyerek nem koricalt bele a kilovendo nyil palyajaba, es nekem ennyi eleg. Akik ott lehettek, es lathattak, azok is orulhettek, lattak valami kulonlegeset, aztan mehettek haza megenni a rantotthust. Tehat megvolt a cirkusz, es mindenki boldog.
Remelem, Te is... Nnnna,...:o)) (Itt befejeztem, mert mar csak ismetelni tudnam onmagam, es ez mar nekem is uncsi,...:o))))
papa.49
Na de miért ,,Allah akbar,, t kiáltott, nem érzi magát magyarnak ???
jancsipapa
@karma1: Pedig sikongatva tapsikoltak volna egyesek ,ha kudarcot vall Persze az öröm akkor lett volna teljes ,ha eltalál egy nézőt ...
karma1
@jancsipapa: Vegre, Te megerted, hogy mire gondoltam! Kosziiiii!...:o)))
cs.n.
@karma1: Azt senki nem vonta kétségbe, hogy célba fog találni. Pont azt mondák az íjászok is, hogy nem nagy kunszt. De ez a videó róla elég beteg. Vagy inkább röhejes. Vagy mindkettő. Kicsit lemaradtam a nemzeti harmincvalahány fokban is szőrmesipkát hordó országvédő íjászcsávó ordibálásáról, meg önmaga ünnepeltetéséről, mentségemre szóljon, hogy melóztam, így csak most jutott eszembe rákeresni, hogyan zajlott a jeles esemény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.