Ha egy párkapcsolat nem működik megfelelően, akkor mindenképp véget kell vetned neki. Azonban nagyon nehéz véget vetni egy olyan kapcsolatnak, ahol még léteznek valódi érzelmek, csak épp tudjátok, hogy nincsenek közös jövőbeli céljaitok, így hosszútávon úgysem működne jól a kapcsolatotok. Amikor egy olyan emberrel szakítasz, akit már több éve szeretsz, akkor nem csak a fizikailag különválás az, ami fáj, hanem jelentős érzelmi fájdalommal is meg kell küzdened. Cikkünkben adunk pár tippet arra, hogyan vészeld át a szakítást egy olyan emberrel, akit még mindig szeretsz. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...a párkapcsolat elég tág fogalom...sőt nagyon tág...
karma1
Bocsika, Kedves Bekuldo, de ilyen helyzet a valosagban nem letezik. Ha valakit SZERETEK, akkor a kapcsolat nem lehet rossz (feltetelezve, hogy o is viszont szeret).
Olyan viszont letezik szamtalan esetben, hogy egy szerelmespar szerelme kihul, elmulik, de a kozos gazdasagi erdek miatt , (vagy esetleg egy gyerek miatt), kenyszerbol is tovabb kell elniuk. Ekkor IS nehez a szakitas, hiszen mindketten azz ismeretlenbe lepnek ki...
Ugyanis minden parkapcsolatnak az alapfeltetele a szerelem, szeretet, megertes. Ha az van, akkor minden van. Ha ez hianyzik, akkor csak gazdasagi erdekek tarthatjak ossze a part...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.