Kelemen Anna tűnt fel az egyik szexpart­ner/masszázs kereső oldalon Anna_Playmate néven.

Anna nagy örömmel fogadta, hogy ez ügyben megkereste őt a Blikk, mert magvas gondolatai támadtak arról, milyen jelentősége van lépésének a társadalom számára:

„Úgy látom, a nők a mai világban tárgyiasítva vannak, én már fogalom vagyok. Tudjátok, milyen érzé­s fogalomként létezni? Vissza szeretném állítani, hogy hús-vér emberként gondoljanak rám, aki a társadalom szexkulturális fejlődéséhez érdemben hozzá tud tenni” – magyarázta Kelemen Anna, aki egyáltalán nem tartja lehetetlennek, hogy egy ilyen, erősen felnőtteknek szóló oldalon találjon rá a szerelem. Mint mondja, ez belefér a karakterébe.

A párkapcsolata egyébként botrányoktól mentesen megszakadt, újra Budapesten él és most leginkább a vlogjával van elfoglalva.

Kelemen Anna szexkeresőről randizik és női Hugh Hefnerként tekint magára

Kelemen Anna (Fotó: TV2 Magyarország)

„Az elsődleges természetesen most a vlogom, úgy tűnik, tetszik az embereknek. Úgy tekintek magamra, mint Hugh Hefner női megfelelőjére. A politikusok a parlamentben hitelesek, az utcán nem!”

Az oldalról az is kiderül, hogy Annácska a Rózsadombon fogadja a lovagokat

„Egy „női playboy” vagyok, aki imádja nagykanállal falni az életet, és most úgy határoztam, hogy fogom is – mondta lapunknak Kelemen Anna. Elmondása szerint mindenki azzal foglalkozik, amihez ért, nem szégyelli egy pillanatig sem, hogyha róla van szó, a szexualitás is mindig témába kerül. – Rákóczi tér, luxusszállodák, magánlakások, Sunset Boulevard, csak a helyszín változik. Mielőtt valaki velem kapcsolatban ilyen kérdést feltesz, javaslok némi történeti áttekintést a legősibb foglalkozások tekintetében.”

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Annácska te csak egy buta pornós kurva vagy nem a női "Heffner"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.