TALLINN, 16:58 Észtország nem tudja teljesíteni az európai uniós kvótarendszer által meghatározott számú menekült befogadására vállalt kötelezettségét az év végéig – jelentette be kedden Rait Kuuse, az észt szociális ügyek minisztériumának főtitkárhelyettese az ETV+ helyi televíziós csatornának adott interjújában. Kuuse kifejtette, hogy az uniós kvótarendszer által meghatározott 550 ember közül – akiket Észtországnak az év végéig be kell fogadnia – csak 171 menekültet sikerült eddig befogadni. 200-nál több ember az év végéig már nem érkezik hozzánk, tehát a kvótánk nem fog teljesülni" – mondta az illetékes. Elmondta, hogy a migránsok Észtországba érkezése előtt észt szakemberek interjúkat készítenek a görögországi, olaszországi és törökországi menekülttáborokban, ahol azt ellenőrzik, hogy az illetőknek van-e motivációjuk a balti országban élni. "Sokuknál hiányzik ez a motiváció, mert rokonaik vagy családjuk például Németországban vagy más országokban él" – mutatott rá...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Készülj a holnapra, fekszel be anyád mellé a ládába!
quadrocopter
@durbincs: Készülj a holnapra, fekszel be anyád mellé a ládába!
F_Viktor
@quadrocopter: Nem kellene minden cikk kommentjet szet-offolni az agyatlan @durbincs: miatt. Tedd szurore, en 2 honapja nem latom a hazugsagait.
F_Viktor
@quadrocopter: Ertelek, csak olvashatatlanna teszitek a fel propit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.