Tenyát kidobta barátnője viselkedése miatt, így a színészt a lánya várta a reptéren, miután kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorból – írta meg a Blikk.

Mint ahogyan azt korábban megírtuk: Tenyával szakított 20 éves barátnője, mivel a színész túl sokat udvarolt a dzsungelben a 18 éves Tóth Andinak.

Pintér Tibor barátnője szerint Tenya megalázóan viselkedett a műsorban, ezért is adta ki az útját a férfinak. Tenya megpróbálta magát visszasírni, egyelőre sikertelenül. Így nem csoda, ha a reptéren nem ex barátnője várta.

Tenya azonban nem maradt fogadtatás nélkül, lánya kiment elé a reptérre, ahol a Blikknek adott egy gyors interjút is a celeb.

A videóinterjúban azt mondta, hogy első dolgai között szerepel, hogy megnézze a a lovait, és lovagolni is szeretne, mert nagyon hiányzik neki a mozgás. Majd a kisfiához és anyukájához látogat el. Tenya azt is elárulta, hogy bár barátnője, Frida egy levéllel egyértelműsítette, hogy mennyire csalódott, ám Tenya szerint a szakítás nem végleges, vár még rájuk egy komoly beszélgetés és ő bízik a legjobbakban.

Annyira cuki. Képzeljétek el, hogy még ezt is elviselte, és elfogadta ezt a dolgot is, ezt nagyon-nagyon szépen köszönöm neki. Nem rúgott ki végleg, még egy nagy beszélgetés van előttünk, abban maradtunk telefonon, hogy végighallgat, és elmondhatom, hogy ez miért történt, és ez mennyire volt a dzsungeljáték része, és mennyire volt őszinte ez a dolog. De a lényeg az, hogy Frida még ad egy esélyt nekem.

- mesélte boldogan Pintér.

Tenya azt is elárulta, hogy gyakorta poénból a lányát barátnőjeként szokta bemutatni, például a bevásárlóközpontokban azoknak, akik nem ismerik őket.

Bevásárlóközpontokban előszeretettel mutatom be a csajomként

- mondta Pintér a lányára mutatva.

A teljes beszélgetés ITT nézhető meg.

Forrás: Blikk

Fotók: Instagram

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Régen, mint színészt kedveltem. Mára már a ripacs szót találom a leghelytállóbbnak a jellemzéséhez...
cikicakk55
Nem kéne pedig ezzel poénkodnia! nekem például nagyon rosszul esett,mikor a fiatalabbik fiam született és az akkor 19 éves főiskolás Fiam el jött Gyöngyösről,mert megtáviratozta neki az apja,hogy megszületett az öccse. Este ért be a szegedi kórházba és oda toltam a gyereket az ablak elé és ott nézhette meg.Mikor elment, a nővér odajött hozzám és azt mondta. " "Anyuka! Tudom,hogy semmi közöm hozzá,de nem túl fiatal ez a férfi önhöz képest? Eléggé érett már az apaságra? Látom,hogy az övé,mert nagyon hasonlítanak,de hát 22 év korkülönbség van önök közt." Azt válaszoltam neki,hogy csúnya dolog lenne már,ha nem hasonlítanának egymásra,hisz édes testvérek.Pánik szerűen elsöpört a nővér,de azóta is bennem van a tüske,hogy mekkora Kur--ak néztek már engem ott 42 évesen! Volt azután is pár ilyen beszólás,ccsak akkor nem voltam ott és csak a fiamról hitték,hogy apa lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.