Érdemes erre felkészülni. Ahogy arról már korábban írtunk, áremeléssel köszöntötte az újévet a Magyar Posta. A vállalat közleményében ugyanis jelezte, hogy január 16-tól módosítja egyes szolgáltatásainak árait, az átlagos áremelkedés mértéke 3 százalék, ami az éves inflációnak megfelelő mérték. Éppen ezért érdemes drágulásra felkészülnie a postára látogatóknak jövő keddtől. posta közleményének elején leszögezte: nem emelkedik a leggyakrabban feladott termék, a nem könyvelt (közönséges) levél díja. A 30 g-os levél feladása továbbra is 120 forint lesz, az 50 g-os levél feladása pedig marad 160 forint. Ugyanígy nem változik a levelezőlap és a képeslap ára sem, az eddigi 120 forintért lehet ezeket feladni, valamint marad az elsőbbségi levelek ára 155, illetve 210 forint. Minimálisan kerül többe a hivatalos irat ára: 360 forint helyett 370 forint lesz. Szintén változik, 5 forinttal drágul az ajánlott és tértivevény többletszolgáltatás ára: az ajánlott küldeményt 295...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Talán a konzultációs levelek megviselték a posta kiadásait??!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
A csomagküldés kimaradt? Lehet, hogy hallottak "holmi futárszolgálatokról" ott az elefántcsont toronyban? Hát ideje utánuk iramodnia a Postának, mert akkora az előnyük, mint Ausztriának a kicsi de hatalmas sikereket elért hazánkkal szemben.
papa.49
Ha így ,,halad,, a posta hamarosan a vezérig. havi 5 milláját se tudják megkeresni !!!
Jozefina
Talán a konzultációs levelek megviselték a posta kiadásait??!!
szaboria1
A minap voltam az egy szem postánkon és már csak egy ablak üzemelt pedig egy 5000 feletti város vagyunk. Ráadásul még szólnak is hogy ha nem sürgéségivel adjuk fel a levelet az már lehet, hogy egy hét alatt fog oda érni. Magyarán rábeszélik az embereket a drágább szolgáltatásra.
sokanvagyunk
@szaboria1: Nálunk olyan mint egy vegyesbolt... - legfeljebb a krumplit nem ott veszem meg.
nezelodo
@sokanvagyunk: Jaj eszembe juttatod Orbán egyik választási ígéretét, hogy újra nyitja a kis postákat, és visszaállítja a vasúti szárnyvonalakat. Na ez úgy sikerült sok helyen, hogy ahol szerencséjük volt, a vegyesbolt du. 2- 3 között posta, ahol nem, ott szaladhatnak a nagymamák a trombitás autó után.
A vasúti szárnyvonal meg mindenki örömére Felcsutkán tündököl, és minden induláskor a Lölö csókolgatja a mozdonyt, mert elviszi az anyósát, ugyanis ő a kalauz a szárnyvonalon.
szaboria1
@sokanvagyunk: Igaz már nálunk is van édesség, DVD filmek, kis könyves bolt is lett. Ja és rábeszélés a sorsjegyekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.