Schobert Norbi Geszti Péter segítségével teljesen megújítja az Update márkát. Február 1-től Norbi neve eltűnik a boltokról és a termékekről  – írta meg a Bors.

Norbi (@norbi_schobert) által megosztott bejegyzés,

A Facebookra nemrég felkerült egy videó is, amelyben Norbi az új arculatról beszélve a Hősök terén mondott beszédet, akár egy politikus  -írja a Bors. 

A videóban elhangzik:

Sajnos, Magyarország jobban teljesít – az elhízásban! Európa legkövérebb nemzete lettünk, és az a borzasztó, hogy a lakosság 70%-a elhízott, és minden negyedik gyerek.

Norbi elárulta azt is, hogy

2018 a változások éve lesz és rengeteg újdonsággal készülnek a rajongóknak.

A közös munkáról a Bors megkérdezte a másik érintett felet, Geszti Pétert is megkérdeztük, aki annyit közölt, hogy

februárig nem szeretne az együttműködésről beszélni.

Forrás: Bors, Facebook

Címlapi fotó: Instagram

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

endeavor
A korodhoz képest NAGGYON szarul nézel ki.
És már szívműtéted is volt...
Tehát, én nem akarom azt csinálni, amit te csinálsz, mert nem akarok úgy kinézni, ahogy te.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ezen viszont ez a ,,kiugrott söndör,, se tud segíteni, eszegesse csak a saját kajáját én is amit én szeretek,oszt. hagyjon békén a ,,hátaslovával, ,meg a ,,csikajával,, együtt ))))))))))))))))))))))
cikicakk55
@Itthon vagyok.: Ebben teljese igazad van. Ezt ki is felejtettem a felsorolásból,hogy nem csak ehetetlen,de drága is. Nem csak Norbi diétája,hanem minden ami egészséges az az emberek nagy részének megfizethetetlen. Ha lenne pênzem az egészséges ételre,akkor sem Norbi diétás vacakjaiból vásárolnék,hanem friss zöldségeket,gyümölcsöket és hazai csirke,pulyka, egyébb szárnyas állatok húsát. Így,hogy ez nem megoldható,marad a zsíros,vajas kenyér,jobb napokon parizerrel.
Itthon vagyok.
@cikicakk55: Norbival csak annyi bajom van, hogy nem túl egészséges, viszont nagyon drága. Mellesleg orvos dietetikailag semmit nem támasztott alá. Kitalált valamit, amire ugranak sokan, de tudományosan nem alátámasztott.
cikicakk55
@Itthon vagyok.: Engem is ez bosszant. Olyan előadásokat tart a fehérjékről a májkímélő diétákról, az enzimek,vízben, vérben, oldódó fajtáiról amiről az orvosok 5 évig tanulnak,makd komoly vizsgákon kell keresztül menniük. Ez az önjelölt orvos életekkel játszik mikor mindenkinek javasolja az antiallergén összetevőkből álló dolgait. Mint ha nem lennének liszt érzékeny emberek, a tajtartalmú alapanyagokból készülő ételektől életveszélyes fulladást is kiválto rohamokat végigszenvedő emberek. Sok orvos felszólalt már Norbi agyament magyarázatai ellen,de még bizonyított emberhalál nem lesz belőle,ez bár mit megtehet. Pedig az,hogy eddig még senki nem halt meg,az nem Norbi érdeme,hanem a gyors orvosi beavatkozásé. Elkéne tiltani ezt a pancsert,hisz bőven megélne a sport foglalkozásokból is,bár nem tudom mit tenne ha ott kapna valaki infarktust a megerőltető folyamatos fizikai megterheléstől.?
Aki Én
Mit össze erőlködik ez a szellemi toprongy. Nem értem, kinek hiteles ez a Súbert? Ez is jól megél a népámításból.
desiro
Olyan ronda vagy, hogy a vágtató LÓ is megtorpanna a mosolyodtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.