Berki Krisztián ma reggel az Instagram oldalán posztolt képet a reggelijéről és arról, hogyan is készül a kolbászos rántotta.

Aztán egy Insta story fotón azt is megmutatta Berki, hogyan készült a rántotta. A fotón egy kézfej is látható, méghozzá pirosra festett körmökkel, ami nyilván nem lehet Berkié. A fotót látva tehát valószínű, hogy ismét becsajozott Berki.

Egy rántottás fotó buktatta le Berki Krisztiánt  – új párja van a celebnek – a rózsát sem Pamela kapja

Fotó: instagram.com/berkikrisztian

Egyébként már pár napja is volt egy árulkodó posztja Berkinek. Ebben azt mutatta meg, hogy rózsával fogja köszönteni szerelmét Valentin-napon.

Azt írta a poszt mellé:

Valentin-nap? Én már készen állok..a rózsa már pipa..szerdáig úgysem szárad el, de meg jövő Valentin-napig sem...

Majd hozzászólásokban egyértelművé tette azt is, a virág még csak véletlenül sem kislánya édesanyjáé, Pameláé lesz.

A Valentin nap a szerelemről szól, nem az elmúlásról. A gyermekemért az édesanyjának mindig hálás leszek, de ezért nem a szerelmesek napján kell hálásnak lenni vagy azt kimutatni

Forrás: Bors

Fotó: Instagram

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@csipetke: Művirágot vett. Jó lesz még a temetésére is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Minő szerencse, hogy ezzel a tudással is előbbre vagyunk.
Eladott Ország
A dal nagyon jó. Pontosan elmondja mit érezünk ebben az országban. "Hé! Mi folyik itt? hé, hé, hé mi folyik itt? Hé, hé, hé...mi folyik iiiitt? ( A vasalt herezacskónál )
youtu.be/87rhZTumujw
csipetke
Anyám!Mit vétkeztem ma?Nem elég,hogy sz@r idő van,még ezt az öntelt tapló parasztot is elénktolják.Ez a csúf ürge számomra ugyanolyan bosszantó jelenség,mint pl Rezsiszilárd,vagy Vajna,Vajnáné,Sarkikati,Baukó,és vannak még néhányan a senkiházi ingyenélők táborában bőven...Aszongya a cikkben ez a haszontalan jószág,hogy a rózsa,amit a párjának vett,még a következő Valentin napkor is szép lesz.Hát amekkora tapló,lehet hogy művirágot vett.Jó lesz az,20 évre előre...
Eladott Ország
@csipetke: Művirágot vett. Jó lesz még a temetésére is.
csipetke
@Eladott Ország: Bakker!Hogy te milyen előrelátó vagy?!
cikicakk55
@csipetke: Én is műfenyőt vettem 10 éve. 2 okból:

1: Nagyon sajnálom a fenyőfákat,hogy 3 nap miatt megfosztják őket az élettől,a földet meg az általuk termelt oxigéntől
2. Nincs pénzem minden évben új fenyőfát venni.A műfenyő is hullik valamennyire,törik is le egy-két ága,de mióta nincs mit alá tenni azóta elő sem veszem.
A cikkhez szólva: Na ezért nem irigylem én az ilyen "celeb" szerelmeket. Mit látunk? Sarka Kata, Ez a rusnyaság párja Cintia vagy ki, ott van Vajna Tímea, Baukó Éva, Molnár Anikó,de még sok olyan is,akik nem celebek,még is vége a házasságuknak,mert a pénz nem elég egy éltre szóló szerelemhez.Én 43 éve élek a férjemmel.Akkor 1975-ben nagyon helyes srác volt és én is sokkal jobban néztem ki.Nem voltam szépségkirálynő jelölt,de egészséges voltam.A férjem sem volt egy nőideál,de nekem nagyon megfelelt.Soha nem voltunk gazdagok.Persze volt mikor ennyire szegények sem.Viszont Ő most mások szemében egy pocakos,túlsúlyos bácsi,de nekem még mindig az a sármos férfi.Én is mások szemében,egy ősz hajú kissé meggyűrt öregasszony vagyok műfogsorral,de az Ő szemében én még mindig csinos és szép vagyok. Így kéne házasodni,nem a pénztárca és az Iqnuku. Nem a vén pojáca és a pénzéhes szextündér.Az ilyen celeb házasságok soha nem lesznek tartósak,sem boldogok.
csipetke
@cikicakk55: Tökéletesen igazad van...
csipetke
@csipetke: Ja,és a fenyő,az enyém is mű,és csak az egyszem unokám miatt díszítem fel,és a marhanagy nyugdíj mellett dolgozom,hogy a fa alá a kicsinek kerüljön valami..
cikicakk55
@csipetke: Sajnos én nem tudok dolgozni. A páromnak 1 éve agűtétje volt,nem hagyhatom magára. Én epilepsiás lettem egy kullancs csípés okota agyhártya gyulladás maradványaként 33 év ápolónői munka után kényszer rokkantosítottak. Ráadásul már koterápiára is járok. Így bár mennyire is szeretném az unokáknak sem jut ajándékra. Most diplomázik a fiam,aztán majd már lesz keresete. Talán a következő karácsonyra már nekik jut. Persze nekem az túl sok idő,de talán . Nem adom fel.
csipetke
@cikicakk55: Nagyon sajnálom,amiken átmentetek.A ti életetek se egy fáklyásmenet,de a kerék amennyit lefele megy,ugyanannyit felfelé is.Nem lehet az életben minden rossz.(legalábbis remélem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.