A színésznővel a Valami Amerika 3 bemutatóján beszélgetett a Velvet a #metoo kampányról, amivel kapcsolatban korábban elég markáns véleményt fogalmazott meg.

Oroszlán Szonja mást gondol a Weinstein-botrányról, mint a Marton László-ügyről
Fotó: Facebook/Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja könnyen félreértelmezhető véleményt tett közzé néhány hónapja a Marton László-üggyel kapcsolatban. A posztot ugyan azóta törölte, de az emlékezetünkben megmaradt az a mondat, hogy 

„ha egy férfi tiszteletlenül közeledik és elkezdi a nyomulós dumát, ott kell hagyni, ahol van.” És: „igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket.”

Könnyű párhuzamot vonni a Marton László-ügy és Weinstein-botrány között, de kiderült, hogy a színésznőnek mégis eltérő véleménye van a két dologról.

Volt egy véleményem, de azt egy nagyon magyar dologgal kapcsolatban írtam. Az másról szólt, mint az amerikai Weinstein-ügy. Félrement sajnos és sokan félreértették. De szinte mindegy is, mert én is azt gondolom, hogy a nők helyzetéről beszélni kell és változásra is szükség van. Nagyon remélem, hogy amit a mostani botrány elindított hamarosan megtalálja az egészséges egyensúlyát. Hiszen mindannyian emberek vagyunk, mindegy, hogy nő vagy férfi, de egyenlő emberek vagyunk

- magyarázta Oroszlán Szonja.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
Könnyű Julcsit táncba vinni. Ha akarja. Senkinek sem volt kötelező ÁGYON-DUGÁSON KERESZTÜL színésznővé válni. Aki meg az lett, ragassza le a száját. mindenki tudja, hogy OTT meg ITT ebben a szakmában mit jelent az ÁGY: baszni kell. De nem kötelező.
nemkati
@Horizont: De ha egyszer meggyőzték, hogy nincs igaza! Na! Belátta.
ittott
@Horizont: tanulj, olvass, és látó leszel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.