A színésznővel a Valami Amerika 3 bemutatóján beszélgetett a Velvet a #metoo kampányról, amivel kapcsolatban korábban elég markáns véleményt fogalmazott meg.

Oroszlán Szonja mást gondol a Weinstein-botrányról, mint a Marton László-ügyről
Fotó: Facebook/Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja könnyen félreértelmezhető véleményt tett közzé néhány hónapja a Marton László-üggyel kapcsolatban. A posztot ugyan azóta törölte, de az emlékezetünkben megmaradt az a mondat, hogy 

„ha egy férfi tiszteletlenül közeledik és elkezdi a nyomulós dumát, ott kell hagyni, ahol van.” És: „igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket.”

Könnyű párhuzamot vonni a Marton László-ügy és Weinstein-botrány között, de kiderült, hogy a színésznőnek mégis eltérő véleménye van a két dologról.

Volt egy véleményem, de azt egy nagyon magyar dologgal kapcsolatban írtam. Az másról szólt, mint az amerikai Weinstein-ügy. Félrement sajnos és sokan félreértették. De szinte mindegy is, mert én is azt gondolom, hogy a nők helyzetéről beszélni kell és változásra is szükség van. Nagyon remélem, hogy amit a mostani botrány elindított hamarosan megtalálja az egészséges egyensúlyát. Hiszen mindannyian emberek vagyunk, mindegy, hogy nő vagy férfi, de egyenlő emberek vagyunk

- magyarázta Oroszlán Szonja.

Szórakozás - 2019. February 16., 16:08
Bíró Ica rengeteg férfi régi álmát válthatja valóra
Nagyvilág - 2019. February 16., 10:15
19 évi börtön várhat Trump volt kampányfőnökére?
Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na ezt utálom. Ha egyszer leírt egy véleményt vállalja és gondolja át előtte ha ismert ember! ha meg becsúszott mert nem gondolta át azt is vállalja.
ittott
Könnyű Julcsit táncba vinni. Ha akarja. Senkinek sem volt kötelező ÁGYON-DUGÁSON KERESZTÜL színésznővé válni. Aki meg az lett, ragassza le a száját. mindenki tudja, hogy OTT meg ITT ebben a szakmában mit jelent az ÁGY: baszni kell. De nem kötelező.
nemkati
@Horizont: De ha egyszer meggyőzték, hogy nincs igaza! Na! Belátta.
Horizont
@ittott: hát jó nagy hülye vagy...fussál neki a témának még egyszer hátha fel is tudod fogni miről van szó...bár nem hiszem hogy sikerülne.
ittott
@Horizont: tanulj, olvass, és látó leszel.
Horizont
@ittott: te meg tanulj olvass hátha emberi leszel és tájékozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 16., 15:00
Ezért szakított 19 évvel fiatalabb szerelmével Bebe
Itthon - 2019. February 16., 10:49
Gyárfás: féltem a zsarolók bosszújától