Bár a NAV által elkobzott vagyonát még nem kapta vissza, Győzike már megint egy méregdrága autóból integet.

Gáspár Győző a minap két, luxusautóban (ha nem Photoshop, akkor ez egy Bentley) készült fotót osztott meg Facebookon. Mint írja, egy kicsit kirándultak a kis szerelmével, és magasról tesz az utálóira.

Bár a képek helyszínéül Salgótarjánt jelölte meg, valami itt nagyon nem stimmel. A fák ugyanis lombosak, és Győzi lenge öltözéke sem épp a márciusi 15 fokba illő. 

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Régen és most is szeretem a cigányzenét ! De amit ezek a "celeb cigányok" csinálnak, nem ér semmit sem ! -- Amúgy a helyzet nem lesz jobb, a magyarországi népszaporulat miatt sem...,a Válasz.hu szerint, de ezt már leírták több helyen is --- http://valasz.hu/itthon/ciganyzonak-alakulnak...
1bitang
@human: Vezérünk lelki (iker)testvére.
Cicamama55
Hungarikum! Nemzeti szégyenfolt...Igazi kuriózum!!!:(((((((Az ilyenmunkakrülők más országban kenyérhez, vízhez sem jutnak!
sokanvagyunk
Aki ilyen nagy befolyással bír a Propeller bulvárszerkesztésében, nem lehet nagyon szegény.
Szeparepa2
Aha és mesélje már el valaki legyen oly bátyám hogy ki a radairossebb irigyli ezt a szánalmas szégyenletes idióta baromállatot..? Ha a Windsor kastélyban lakna és 12 Rolls Royce-al járna, én meg csatornában élnék szarban tocsogva, patkányok és csótányok közt, még akkor sem cserélnék ezzel a nyomorult emberi hulladékkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.