Szerdán harmadjára halasztotta el a bíróság Galambos Lajos gáz-, víz- és áramlopási ügyének tárgyalását.

Valaki kifizette Lagzi Lajcsi brutális áram- és gázszámláját

A Bors írta meg, hogy a kétszeri halasztás után szerdán sem kezdődhetett meg Galambos Lajos, felesége, Boglárka, valamint 9 társuk büntetőpere. mert Lajcsiék ügyvédei szerint 44 ezer oldalnál is vaskosabb nyomozati iratból nem lehet 27 munkanap alatt felkészülni. 

A bíró a vádlottaknak igazat adva ismét elnapolta a tárgyalást, de mielőtt ezt megtette, az ügy váratlan fordulatot vett:

Lajcsi ügyvédje benyújtott három dokumentumot, amelyben az érintett közműszolgáltatók, vagyis az Égáz-Dégáz, az E-On, valamint a TIGÁZ-DSO Kft. igazolja, hogy a zenész tartozá­sa már nem áll fenn.

A zenész a lapnak azt mondta, a tartozást nem ő fizette ki.

A fogyasztó rendezte azt. A vádiratban öt fogyasztási hely és öt közműszolgáltató szerepel, több szerződésről van szó. A fogyasztók gazdasági társaságok, de ezek egyikének sem tulajdonosa, sem Galambos Lajos, sem a többi vádlott

– magyarázta dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd, akinek nincs információja arról, hogy ki fizette ki a hatalmas összeget.

A szolgáltatóknak tehát már nincs kára, de ettől automatikusan nem szűnik meg a büntetőeljárás.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mint a retek Győzike. Szerintem Terry Black, Csala Zsuzsa, Anettka háromszögben kell keresni az igazságot. Ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tökéletes lenyomata ennek az urambátyámista, feudális országnak, ahol minden a népmesei csodával határos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
Lajcsi ügyvédje benyújtott három dokumentumot, amelyben az érintett közműszolgáltatók, vagyis az Égáz-Dégáz, az E-On, valamint a TIGÁZ-DSO Kft. igazolja, hogy a zenész tartozá­sa már nem áll fenn. Tökéletes ügyvédi tevékenység. Ezért mondom, hogy minden ügyvédet egy év után egy év börtönnel kell megkínálni.Kin is követelték a kár megtérülését, na az bízott meg valakit, hogy fizesse már be ezt a pár Forintot. A fogyasztó rendezte azt. A vádiratban öt fogyasztási hely és öt közműszolgáltató szerepel, több szerződésről van szó. A fogyasztók gazdasági társaságok, de ezek egyikének sem tulajdonosa, sem Galambos Lajos, sem a többi vádlott Akkor hogyan lehet az hogy Galambos Lajos a vádlott, mivel nem szerepel fogyasztó ként. A kunkor itt van: Lajcsiék ügyvédei szerint 44 ezer oldalnál is vaskosabb nyomozati iratból nem lehet 27 munkanap alatt felkészülni. De egy nap alatt ezt a nyomozati anyagot semmissé lehet tenni..
Lepényleső
...hacsak nem úgy trombitál,ahogy fütyül a prímás?
papa.49
Összetrombitálta oszt. jónapot, vagy végre megtette azt amire ,,szépen kérték,, és ő elutasította !!!
Eladott Ország
Azért fizették ki Lagzi Lajcsinak a közmű tartozását, mert a csúti stadionjába a pálya fűtéséhez ő kalibrálja a mérőórákat.
human
Lajcsi amúgy ki tudta volna fizetni, csak akkor lebukik az rejtegetett számlája amiről nem tudnak a hatóságok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.