Till Attila egy időben sokat beszélt az addikcióiról. A TV2 műsorvezetője a gyerekeivel is ilyen őszintén beszél az ilyen érzékeny témákról.

„Mindent meg kell beszélni, persze valamiféle védelmi logika nem baj, ha bekerül a rendszerbe, nem kell arról mesélni, hogy ennyi idősen hányszor rúgtam be.

A tabudöntögetés viszont fontos, tudják, hogy bármiről lehet velem dumálni. Egyébként részemről az addikció kezelése egy életprogram: tudatosan nem iszom, a dohányzás állandó küzdelem, már nagyon meg akarok szabadulni tőle,

de a jelenlegi legnagyobb függőségem a sport. Az edzés a túlélés része lett, negyven körül az ember óhatatlanul elkezd szétfolyni, szétesni, a sport viszont lélekben és fizikálisan is karban tart”– mondta a Blikknek Till Attila, aki arról is beszélt, hogy mennyire fontos neki a képernyős jelenlét.

Ma este is kinyit a bazár!!!!

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

„Ha nem vállalok sokat, depressziós leszek, szorongok, hogy lemaradok dolgokról. Nyüzsgő alkat vagyok, de ez egyfajta kényszeresség.

Úgy hiszem, az emberi létezés önmagában elég, nem muszáj valamit csinálni, ez csak azoknak kell, akik enélkül nem tudnak élni, mint például én. Mindemellett úgy gondolom, más műsorvezetők is szívesen csinálnának többféle műsort, kipróbálnák magukat, csak nincs energiájuk vagy merszük belefogni.„

Till Attila elmondása szerint jelenleg  egy „anya-filmen” dolgozik, amiről azt mondta, hogy a nők különleges helyzetéről szól: az anyaság vágyáról vagy éppen annak lemondásáról. A műsorvezető már több kisfilmet és játékfilmet is rendezett,  amikkel rangos díjakat is besöpörhetett.

Cikk- és címlapkép: Instagram/tillattila

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Számomra értéktelen műsorok,
Igy ősem érték.
terlasz
@Zeta: Komoly filmsikere is van. Nemzetközileg elismert több díjjal jutalmazott filmet is rendezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.