Eladhatóvá vált Galambos Lajos hatalmas birtoka, miután lekerült róla a bűnügyi zár – tudta meg a Blikk. A zenész most a családjával dönti el, hogy mi legyen a több milliárdot érő kúriával.

Lekerült a bűnügyi zár Lagzi Lajcsi milliárdos kúriájáról

Nagyon dühös voltam, de most annál jobban megkönnyebbültem, hogy már nincs bűnügyi zár a családom otthonán. Ez annyira jó érzés, hogy már a birtok eladásáról is máshogy gondolkodom. Családi kupaktanács dönt majd a sorsáról, összeülünk, és mindenki elmondhatja a véleményét

– foglalta össze Galambos Lajos, akinek kúriáját két éve vette zár alá a Budaörsi Járásbíróság a több tízmilliós közüzemi csalás büntetőügyében.

Most is nevetségesnek tartom, hogy 20 millió forintos állítólagos kár miatt terhelték meg a milliárdos ingatlanomat. Letétbe helyeztem volna ezt az összeget, de ehhez nem járultak hozzá. A feloldás ténye viszont mindennél jobban példázza, egyetlen közüzemi szolgáltató felé sincs semmilyen tartozásom. A bíróság előtt is tisztázom magam

– nyomatékosította a zenész.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Lakatos Péter

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem, te nyomorék tolvaj. Nem az volt a baj, hogy "tartoztál". Ahogy a tolvajról sem azt mondjuk hogy tartozik, hanem azt hogy lopott. Loptál úgy hogy erre nem szorultál rá! Most, hogy valaki visszafizette helyetted a 20 milliót, most úgy próbálod beállítani hogy csak egy adósságot törlesztettél. Cinikus vagy mint Lázár János, aki a közpénzből fizetett luxusútjai után annyival elintézte a dolgot, hogy visszafizette a milliókat és ezzel lezártnak tekintette a történetet. De ha nem buktok le akkor loptok tovább és tovább.
Ez ne legyen senki számára követendő és követhető példa!
Cicamama55
Ugye-ugye megmondta Balog Zoltán, hogy mindenhez vagyonos ember kell! :(((Ja vagy nem pont így mondta?! :((((
human
@Szeparepa2: És ami még érdekes, hogy egy rejtélyes idegen fizette ki az adósságát. Még Lajcsi sem tudja, hogy ki az. Élek a gyanúperrel, hogy vannak még tartalékai Lajcsinak, csak ő személyesen nem nyúlhatott hozzá, mert akkor még nagyobbat bukik az eltitkolt vagyonával. Ebből a tartalékból fizethette ki valaki akinek még volt hozzáférése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.