Szinetár Dóra és kisfia, Benjámin ritkán látott közös pillanatát örökítette meg egy fotós.

Szinetár Dóra céklával eteti kisfiát – Fotó!

Íme a kép. 

Így élvezi a színésznő az anyaság minden pillanatát. 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na és? Az én unokám is eszik. És mégse jutott még sose eszembe, hogy ezt meg kell a világgal, mint hírt, osztani.
Csak a tromfolás kedvéért, nálunk az egész család szereti a céklát. Habár az is igaz, hogy már nem etetőszékben esszük. De, ami késik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@karma1: Viszont nem minden anya nevel Down kóros gyermeket. Azért az egy kicsit más. Nem olyan, mint egy rubeola, ami 3 hét alatt lezajlik. Ez a betegség örökös, tisztelet minden anyának, aki ilyen betegséggel küzdő gyermeket fölnevel.
karma1
@Veleda: Kedves, nagyon jol tudom, hogy ez nemcsak egy egyszeru betegseg, hanem eletre szolo kondicio. Minden tidzteletem az olyan embereknek, akik ilyen, vagy egyeb betegseggel elo gyerekeket nevelnek, DE NEM ERROL SZOLT A hsz-em!
Abbol van kicsit elegem, ahogy kethetente elenk tol egy cikket a pici babarol, akit ilyen cimekkel adnak le, mint ezt a cikket is:
"szinetar-dora-ceklaval-eteti-kisfiat-foto", ahol a kepen a cikk cimebol a vilagon semmi mas nem lathato, kizarolag Szinetar Dora. Aki allitolag teljesen visszavonult mert csak a gyermeket ohajtja nevelni. Persze a picit sohasem lehet latni szembol - itt is egy szep szek hata lathato -, es olyan mindegy, hogy mit tesz a gyermeke szajaba, akar marhaporkoltet is, vagy eppen grizes tesztat.
Kisse szereptevesztesben van Dorika: ezek a hetkoznapok, nem biztos, hogy ez egy akkora hir lehetne, ha mondjuk Kovacs Janosne szovono tenne ugyanezt a gyermekevel. En ismerek olyan holgyet, aki a gyereket meg 14 evesen is a hatan vitte le az utcara, mert kocsija nem volt, es meg kerekesszeket sem akartak neki biztositani, pedig a kislanyat egyedul nevelte, ozvegyi nyugdijbol,. A kutya nem torodott vele, es megis ember lett a kislanyabol is (aki az oltastol lett beteg, mert tuladagoltak neki az oltoanyagot, paralizises lett). Szoval nem kellene ilyenekkel traktalni a nagyerdemut: aki kivancsi arra, hogy mi tortenik Dorikaval es a harmadik ferjevel, 3. gyerekevel, az kovesse ot a FB-on, a twitteren, Instagramon, BARHOL, de ne egy bulvaron keresztul ezen a kozossegi oldalon. Tudom, hogy Te nagyon szereted a gyerekeket, - hidd el, en is -, de asszem, nem kellene ezt ennyire forszirozni...
Veleda
@karma1: ezt írod:"szinetar-dora-ceklaval-eteti-kisfiat-foto", ahol a kepen a cikk cimebol a vilagon semmi mas nem lathato, kizarolag Szinetar Dora
A gyermeket --az ő személyiségi jogai miatt nem lehet arccal bemutatni ezt te is tudod. Kivéve, ha a szülő ezt írásos engedéllyel teszi.
Hosszú válaszod számomra nem mérvadó, álláspontom változatlan.
karma1
@Veleda: En lattam a kisfiurol elolrol is kepet - nagyon aranyos kisfiu, es a gyermeket nem annak a szemelyisegjogainak a vedelme miatt nem mutatja be Dorika, hanem mert szerintem szegyelli Benjamint, - pedig a kisfiu IGAZAN aranyos, raadasul nem is a sulyosan Down-koros allapotu. En a kisfiunak drukkolok - egyebkent mindenki maga donti el, hogy bemutatja-e a gyermeke arcat, vagy sem. Mint ahogy a Facebook-on is kozzeteheted a csaladi fotokat - ha akarod - vagy nem teszed kozze (szinten a Te dontesed alapjan), viszont senki sem fogja a Facebook reszerol kicenzurazni a fotot.
masztocita
@Veleda: Hol voltak a gyerek személyiségi jógai, amikor több képet is közöltek róla szemből egyik magazin cimlapján? Egyik héten van személyiségi joga, másik héten már nincs ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.