Szinte minden kismamában, vagy családra vágyó nőben felmerül a kérdés: van értelme a várandós készítményeknek, vagy csak egy újabb lehúzás az egész? A kérdés megválaszolásában Ratkó Tünde szülésznő van a segítségünke. Ez a kérdés nagyon is helyénvaló, de nem lehet rá fekete, vagy fehér választ adni. Azt mindenképpen tudni kell, hogy napjainkban sajnos szükséges külön […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Nos én 9 vetélés után 42 évesen bevállaltam még egy terhességet,hogy hátha talán majd Ő sikerül.Sikerült,szerencsére. Végig szedtem az akkor " Matterna" néven futó magzatvédő vitamint. 20.hetesen végig vittem az amniocentézist( magzatvíz vizsgálat hason keresztül genetikai célzattal,mivel 38 éves kor felett már elég gyakoriak a fejlődési rendellenességgel született gyermekek. Akkor azt mondta Szegeden Szemere professzor,hogy semmi gond nincs a gyerekkel,de feltűnően eleven lesz és színtévesztő. Ez így is lett. nehezen sikerült eldönteni,hogy hiperaktív,vagy hipermotív. Szerencsére a második mellett döntöttek,így felvették normál iskolába. Utána évekkel tudtam meg,hogy azok a kismamák akik a Maternát szedték,sokkal valószínűbb,hogy hiperaktív gyermeket szültek,mint akik nem szedték ez a vitamint. Nem tudom mi az igazság belőle,de én azóta valahogy nem vagyok híve ezeknek a dolgoknak.Igaz,én már biztos nem leszek még egyszer olyan helyzetben.
RonaGyuri
ha nem árt és hiszel benne akkor használ neked is, a tulajoknak biztosan! =))
Nyírfa
Szerintem minden ember esetében egyénileg kell/kellene megállapítani, milyen ásványi anyag-, illetve vitaminpótlás előzi meg az egészségügyi problémákat, avagy állítja vissza a jó közérzetet, akár gyermeket váró hölgyről, akár férfiúról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.