Ganxsta Zolee és a Kartel koncerttel ünnepelte Big Daddy Laca ötvenedik születésnapját a Budapest Parkban, ahol vendégealőadóként Majka is fellépett.

A múlt hét csütörtökön megtartott koncerten Majka mellett eredetileg Curtis is fellépett volna, de a konfliktusok elkerülése végett csak Majka lépett fel. Amikor a rapper egyedül lépett a színpadra, többen fújoltak és nemtetszésüket fejezték ki, és volt,

aki a „Hol van Curtis?!” rigmust kántálta. Az egykori barátok konfliktusa tehát eléggé megosztja a közönséget is.

Curtis a Borsnak nemrégiben nem is leplezte csalódottságát a kialakult helyzet miatt.

„Soha nem érdekelt, ki mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen embernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani”

– mondta a lapnak.

Cikk- és címlapkép: Facebook / Ganxsta Zolee és a Kartel

(Bors)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Majka drasztikus "probléma megoldásával" nagyon nem értek egyet. Ha barátok voltak-márpedig ezt mondják-főleg nem tartom a ténykedését helyesnek. Ez csak arra volt jó, hogy a nyilvánosság előtt megszégyenítse, megalázza az addigi társát, barátját. Ezzel nem a drogosokat és alkoholistákat védem, de ha egy barátomon észre veszem, hogy baj van körülötte, segítem őt kilábalni a bajból. Nem egyik napról a másikra csúszik le senki a lejtőn, már a lejtő elején kellett volna visszahúzni őt, emberi módon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.