Ha nem is eszünk sok krumplit, jó ha tudjuk, melyik típust mire tudjuk felhasználni. Alapvetően 3 csoportra oszthatóak: mindenre jó, viaszos, keményítős. Keményítős (rozsdabarna és az édes burgonyák): nagyon finomak mind olajban, mind sütőben sütve. Viaszosak (piros héjúak): kitűnőek levesnek és salátának, mert jól megőrzik az alakjukat főzés közben. Mindenre jó: kitűnő pirítva, főzve és […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Mostanában az egyik kemény diszkont burgonyapelyhét választom. Két nagyétkű emberre kb. 180 forintból pillanatok alatt kész a finom krumplipüré, míg a boltban kb. 250-300 ft egy kiló krumpli. Amíg ilyen drága, kiiktatjuk az étrendünkből az egyébként nagyon kedvelt burgonya ételeinket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.