Ha nem is eszünk sok krumplit, jó ha tudjuk, melyik típust mire tudjuk felhasználni. Alapvetően 3 csoportra oszthatóak: mindenre jó, viaszos, keményítős. Keményítős (rozsdabarna és az édes burgonyák): nagyon finomak mind olajban, mind sütőben sütve. Viaszosak (piros héjúak): kitűnőek levesnek és salátának, mert jól megőrzik az alakjukat főzés közben. Mindenre jó: kitűnő pirítva, főzve és […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás