Ettől leesett az állunk.

Elképesztő fenék – tangás hátsóját mutogatja a népszerű magyar szinkronszínésznő

Remek formában tartja testét Bogdányi Titanilla, a Jóban Rosszban színésznője és megannyi külföldi színésznő magyar szinkronhangja – vette észre a Blikk. Legutóbbi fotójával férfi szem egyszerűen képtelen betelni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bogdányi Titanilla (@titanilla77) által megosztott bejegyzés,

Itthon - 2019. July 17., 06:38
Karácsony elrendezte a csődeljárást
Itthon - 2019. July 17., 06:45
Gyökeres változásokra készülhet Budapest
Nagyvilág - 2019. July 16., 19:46
Ursula von der Leyen az Európai Bizottság új elnöke

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@maci0427: nem gondolható hogy neveltetés kérdése ?
maci0427
@durbincs: - Nem mert szerintem a szexualitás nem nevelés kérdése ! Az sem, hogy melyik nemhez vonzódjunk, igaz a példa ragdós is lehet ! Így a szexuális erőszak sem nevelés kérdése ! Ennek a férfinak van felesége állítólag, tehát ha kanos, akkor ha haza megy , elvileg dughat ! Az meg , hogy megkívánta a futónőt , vagy a feleségén kívül más nőt - nőket is már a természetéből fakad ! vannak nők és férfiak, akik annyira imádnak dugni és főleg folyamatosan más kapcsolatokban , hogy hiába van férjük - feleségük akkor is megteszik ezt ! Így lehetett ennél a faszinál is, hogy gyakran megkívánt más nőket is , de most az alkohol miatt teljesen elvesztette az önkontrollját és marhára rosszul cselekedett , erőszakhoz folyamodott , hiszen ilyent normális ember nem csinál mert a következményeit tudnia kell ! -- Csak érdekesség képen...!!! -- Folyamatosan lehet olvasni a férfiak részéről, hogy ó-ó-ó..., de jó is lett volna ha engem ez + az a nő így meg úgy stb ! Érted ? Na de a nők ritkán erőszakoskodnak a férfiakkal , olyan téren, hogy ha megkívánják akkor simán odalépnek hozzá bárhol és azt mondják nekik, hogy..."Szexet akarok " !!! Vajon hány férfi mondana nemet , vagy hány férfi ordítana segítségért , ha séta vagy akár futás - kocogás közben félre rántanák és "erőszakosan szexet követelnének" tőlük ...? Igaz nem pénzért cserébe, hanem csak úgy ingyen ! Amúgy meg Érdekes az egész élet !
maci0427
@durbincs: Ja ! És a nőknél sem szülői nevelés kérdése az, hogy nem vagy csak ritkán erőszakoskodnak a férfiakkal ! És az sem szexuális erőszak legtöbb esetben , hanem pia - balhé miatt kialakult konfliktusból adódó, hogy a nő fejen ba...a a férfit vagy akár le is szúrja ! --- De vigyázat !!! -- Nem keverendő össze a Szexuális Erőszak azzal, hogy ha egy családban és egyes népességek között az Erőszak az egyik elfogadott konfliktus Megoldási Mód !!! -- Amit már a gyerek kiskorától lát és megtanul ! Ez nagyfokú primitívséggel is társul általában !
durbincs
@maci0427: Na a piát meg jó kihagytam a képletből ? Igaza van ...
Igaz hogy az ide picsogó Ploesti bányakecosok már a bányalóvizeletből készítenek páleszt,...
s azt vedelik vederből _1000km-re ? mert arra nincs semmi / Gyümi / ...
max lócitrom ?...
Azt betépve a bányalég legyen az erőszak cimborájuk,s ölelgesse,őket a kormos ... bányapatkány?...
mondjuk ezektől minden kitelik:Vérrontás,Vérfertőzés, Agyrombolás,s unokatesók döngetése?
maci0427
@durbincs: -- Hát igen ! Vannak " olyan fajta emberkék" , akiknél nem számít, hogy unokatestvér vagy sima testvér akár , de legyen az bárki a rokonságból , simán megdöngetik egymást ! Ilyenek kezében is van Magyarország jövője , ezek fogják utolérni majd 30-50 év múlva Ausztriát és ezek fogják majd a nyugdíjat is kitermelni azoknak, akik nyugdíjba mennek majd ! Igaz ???
durbincs
@maci0427: az könnyen lehet ? de a kannibál komákra meg semmiképp nem lehet számolni ?
ha felették az adott népességet , frankon továbbállnak ? csak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2019. July 16., 20:33
Ezért érdemes lesz ma éjszakázni