Kétségkívül figyelemfelkető a mutatvány, na de mennyien nyúlhattak ezt követően a távirányítóért?

Baukó Éva mellbedobással reklámozza műsorát

"A kiválasztásról fogok dumázni"

- üzente követőinek mély dekoltázsával Baukó Éva. Az egykori villalakó a Való Világ 9. szériájának Belevaló című műsorát vezeti Győzikével váltásban.

A bejegyzés itt tekinthető meg >>

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Neked is kellemes estét! Lehet, hogy buta vagyok, az első aki mondta rám, annak az első néhány osztály is csak azért sikerült, mert már meg akartak a tanítói szabadulni tőle. Elpasszolni nem tudták egy másik suliba, mert nem volt párttitkár a faterja az átkosban. A második, hogy-hogy nem Te vagy. Érdekelne, ha már így összebarátkoztunk, hogy vagy ezzel? Azért gyanakszom, mert valahogy elakadtál a fitymaszűkületnél. Személyes, maradandó tapasztalat volt?
durbincs
@nezelodo: már válaszolt is ,bár sután,s rettenet Ákkentussal , de hát ennyi telik csak magától, iskolázatlan ? Ploesti bányakecos túrbó-csótány ?
nezelodo
@durbincs: Basszus lecserélhetnék már azt az elfuserált programozót, aki megalkotott! Igaz nem fognak érte kapkodni se Bécsben, se Londonban, se Írországban, de még Bivajbasznádon sem. Ráadásul nincs semmi empátia a teremtményében, az automata programban, ahogy a vezérben sem, amit pl a rokkant nyuggerek is tanúsíthatnak sokak mellett. Azért nem adom fel, mert olyan buta vagyok, és próbálkozok. Mentségemre szolgáljon a nagyon hülyék buksiját azért én is megsimogatom, hátha átmegy egy kis butasaág energia a fejébe, és javul a helyzete. Képzeletben megsimogattam a Te kis hülye fejedet is. Ugye, hogy érzed már, hogy okosodtál, mint a rendőr az almamagtól?
durbincs
@nezelodo: kopizgathat ide ,de a minimáll IQ-ja ettől nem nő ? s csak a butaságát mutogatja ??
nezelodo
@durbincs Drága barátom, nem kell nekem kopizni pl diplomát a simcipajabától, se mástól. IQ-t meg kölcsönzök tőled, vagy a kupaklalától, na az tragédia lenne nekem... Na honnan is tudod milyen a liberál fitymaszűkület? Nagyon fájt? Gondolj rá amikor a kecskét kényszeríted az elviselésére..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson