Kétségkívül figyelemfelkető a mutatvány, na de mennyien nyúlhattak ezt követően a távirányítóért?

Baukó Éva mellbedobással reklámozza műsorát

"A kiválasztásról fogok dumázni"

- üzente követőinek mély dekoltázsával Baukó Éva. Az egykori villalakó a Való Világ 9. szériájának Belevaló című műsorát vezeti Győzikével váltásban.

A bejegyzés itt tekinthető meg >>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Az értelmi szintedhez képest ez még elég jó közlés. Talán segített a rezsisziszi, és ennyi időbe telt, amíg kiizzadta!? A témához, hogy szobatársa volt a gyalázott Fodornak az istened, nincs hozzáfűznivalód?
nezelodo
@durbincs: Gratulálok a magvas, (intelligens), illiberális, "keresztényi", egykor volt liberális KISZ titkáros sugallatú válaszodhoz. Na irány vissza dákföldre, onnan pedig Palesztinán át Indiába rokonlátogatóba.
Yoda69
Ez asszem keves lesz a nezettseghez. Nagy csocse mas csajoknak is van.
Be kene dobni egy kis IQ-t is, de az asszem nehez lesz.
nezelodo
@durbincs: Neked is kellemes estét! Lehet, hogy buta vagyok, az első aki mondta rám, annak az első néhány osztály is csak azért sikerült, mert már meg akartak a tanítói szabadulni tőle. Elpasszolni nem tudták egy másik suliba, mert nem volt párttitkár a faterja az átkosban. A második, hogy-hogy nem Te vagy. Érdekelne, ha már így összebarátkoztunk, hogy vagy ezzel? Azért gyanakszom, mert valahogy elakadtál a fitymaszűkületnél. Személyes, maradandó tapasztalat volt?
nezelodo
@durbincs: Basszus lecserélhetnék már azt az elfuserált programozót, aki megalkotott! Igaz nem fognak érte kapkodni se Bécsben, se Londonban, se Írországban, de még Bivajbasznádon sem. Ráadásul nincs semmi empátia a teremtményében, az automata programban, ahogy a vezérben sem, amit pl a rokkant nyuggerek is tanúsíthatnak sokak mellett. Azért nem adom fel, mert olyan buta vagyok, és próbálkozok. Mentségemre szolgáljon a nagyon hülyék buksiját azért én is megsimogatom, hátha átmegy egy kis butasaág energia a fejébe, és javul a helyzete. Képzeletben megsimogattam a Te kis hülye fejedet is. Ugye, hogy érzed már, hogy okosodtál, mint a rendőr az almamagtól?
nezelodo
@durbincs Drága barátom, nem kell nekem kopizni pl diplomát a simcipajabától, se mástól. IQ-t meg kölcsönzök tőled, vagy a kupaklalától, na az tragédia lenne nekem... Na honnan is tudod milyen a liberál fitymaszűkület? Nagyon fájt? Gondolj rá amikor a kecskét kényszeríted az elviselésére..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.