Nem engedték be az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának független megfigyelőit a magyar hatóságok a röszkei és a tompai tranzitzónába, ezért azoknak fel kellett függeszteni magyarországi látogatásukat. Az emberi jogi biztos küldöttei ugyanis éppen azt vizsgálták volna, érvényesülnek-e a menedékkérők és menekültek emberi jogai Magyarországon. „Kétség nem férhet hozzá, hogy a tompai és röszkei tranzitzónában fogvatartott menedékkérőknek sérül a szabad mozgáshoz való joga. Számos, hiteles jelentést kaptunk az önkényes lefogás elkerülését biztosító feltételek hiányáról ezekben a létesítményekben, ezért a munkacsoport látogatása itt kérdésen felül szükséges lett volna.” – közölték nyilatkozatukban az ENSZ munkatársai, Elina Steinerte és Setondji Roland Ajovi. Felhívták a figyelmet arra is, a magyar kormány kifejezetten meginvitálta a munkacsoportot egy 2018 november 12 és 18 között lefolytatandó részletes vizsgálatra és látogatásra, erre Magyarországot a 2013-ban megfogalmazott emberi...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most legalabb szemelyesen is megtapasztalhatjak a magyar hatosagok "igazmondasat" Hat ez van, fijjug,... Ezert kar volt olyan messzirol Magyarorszagra utazni - gunarnyaku bologato mar elore megmondta, hogy naluk minden rendben van, es az ENSZ kulonben is Soros kottajabol jatszik, mert kilora megvette oket a magyar befekteto...:o))))
tudode
Legalább meggyőződhettek az ENSZ munkatársai, hogy egy I-GAZ MONDÓ EMBER tartja markában az országot, és betartja, már mint azt, hogy NE FIGYELJENEK ARRA amit mondok, illetve olvas-gatok:
.
hvg.hu/itthon/20110906_orban_wikileaks_ne_figyeljenek
.
Ki tudja kiszámítani, hogy a KÖVETKEZŐ seb/perc alatt MIT MERÉSZEL TESZE-GETNI/gatni!
.
desiro
@durbincs: anyádnál is lehet fizetni vele???Akkor kérek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.