Liptai Claudia és Majka élő adósban vesztek össze, mert nem volt köztük egyetértés Freddie produkcióját illetően. A műsorvezetőnő jól kiosztotta a rappert.

Élő adásban esett egymásnak Liptai Claudia és Majka

Heves vita alakult ki Liptai Claudia és Majka között a TV2 Sztárban sztár című műsorának nyolcadik élő adásában. A műsorvezetőnő és a rapper Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie produkcióját követően szólalkozott össze egymással: Claudia és Majka nem értett egyet, amikor Freddie produkcióját véleményezték.

A rapper úgy gondolja, a mostani adásban nagyjából minden versenyző olyan sztár bőrébe bújhatott, akit elő is tud adni, tehát a hangi adottsághoz mérhették, hogy kinek kit kellett alakítania ez alkalommal. Majka azt mondta: Freddie nem éppen Rod Stewart hangján énekelt, hanem a sajátján, csak rárekesztett. Claudia azonban odaszólt neki.

"Az az igazság, hogy én most már évek óta ezt hallgatom. De miért van az, hogy azt gondolod, hogy amit te mondasz, az igaz az egész világra? Neked ez a te igazságod, de én azt mondom, hogy szerintem meg nem. Tehát akkor az a te világodban van, kedves Majoros Péter. Legyél tekintettel más emberekre is, hogy vannak a földön" – mondta Majkának Liptai Claudia. – "Te mindenbe beleszólsz, és mindenkinek a dumájába beleszólsz. Te úgy gondolod, hogy mindenki felett állsz, és mindenkitől jobban tudsz mindent."

Fehérvári Gábor Alfréd egyébként Rod Stewart bőrébe bújt:

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Ez a nívó, mit kell ezen ámuldozni...? S szarbán seggéből kilógó vajnatévétől nem várhatunk többet.. és mindent elmondtak magukról ezek a senkiházi médiakurva pancser ripacsok, hogy nem álltak fel azonnal a székükből, amikor elesett a Tv2... ennyi
szalai31
-----Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
KisGenyo2
Ha egy hangyányit is érdekelne ez a dolog, akkor néztem volna "élőben".
celebokádék...
;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.