Bár még csak pár napja jelentette be Curtis, hogy 6 hetes elvonóra megy, februárra máris két koncertet hirdetett meg hivatalos Facebook-oldalán.

Az egyik koncert február 22-én lesz egy budapesti szórakozóhelyen, két nappal azután, hogy Curtis a tervek szerint elhagyja a rehabilitációs intézetet, de egyet egy héttel korábbra is kitűztek.

Még beszéltünk azelőtt, hogy bement volna a rehabilitációra, úgyhogy biztosan ott lesz a bulin

– jelentette ki a Blikknek a bulit szervező Legends Music vezetője, Háda Károly.

Hozzátette: egy kedves, korrekt embernek ismertem meg, akivel könnyű kommunikálni, és aki eddig mindenhez tartotta magát, amit megbeszéltünk.

Ez lesz a visszatérő koncertje az elvonó után

– ígérte.

Curtis hivatalos koncertnaptárjában viszont egy február 16-i dátum is szerepel, amely elvileg hamarabb van, mint a hathetes elvonó végének időpontja. Ekkor egy pécsi klubban van jelenése. A Blikk megkereste az ottani szervezőt is, aki már kevésbé tűnt bizakodónak.

Csak remélem, hogy eljön. Megmondom őszintén, már többször megégettem vele magam, sok veszteség írható a számlájára. Ezt a koncertet még tavaly kötöttük le, azóta nem szólt, hogy ne jönne

– mondta el a szervező a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Curtis, amikor a nyilvánosság előtt is elismerte, hogy beteg és segítségre szorul, egyúttal a januári fellépéseit is lemondta.

Forrás: Blikk, HVG

Címlapi kép: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Horizont: Szerintem is felelőtlenül ne ígérgessen , onnan nem könnyű kijutni , 6 hét semmi , azokat nem könnyű becsapni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.